#ELITLOPPET2020 ”NU ÄR SANNINGENS ÖGONBLICK SNART HÄR”

ELITLOPPET 2020

 

NU ÄR SANNINGENS ÖGONBLICK SNART HÄR
HOPPAS ALLA HAR TAGGAT TILL OCH KÖPT ELITLOPPSKITTET SOM VI SKA HA PÅ OSS NÄR VI BÄNKAR OSS FRÅN FREDAG LUNCH TILL SÖNDAGSKVÄLLEN !

 

ÅRETS UPPLAGA TYCKER JAG ÄNDÅ HÅLLER MÅTTET. NÄR MAN KIKAR PÅ STARTLISTORNA SÅ HÄR I EFTERHAND SÅ STÄLLER MAN SIG FRÅGAN ???

–       ” SAKNAR MAN NÅGON HÄST ”

JA DET SKULLE VARA NÅGON FRÅN FRANKRIKE OCH FRÅN #FRANKNIVARDS STALL MEN MEN SÅ ÄR DET KANSKE JÄMT ATT 16 HÄSTAR TILL START ALLA KAN INTE VARA MED.

 

SKA BLI KUL ATT FÖLJA #SOLVALLAS INRAMNING TILLSAMMANS MED TV 4 TANKAR OCH IDEER KRING HUR DOM LÖST INRAMNINGEN. VI FRÅN REDAKTIONEN LITAR FULLT UT PÅ KOMPETENSEN OCH DET FINNS JU INGET BÄTTRE ÄN EN REFERATOR SOM ÄR PÅ HUGGET OCH SOM KAN SKRUVA UPP SPÄÄÄNINGEN TILL EN HÖGRE NIVÅ SOM MAN EJ FÅR LIVE PÅ ELITLOPPET MEN Å ANDRA SIDAN FINNS JU ISTÄLLET PUBLIKEN NÄR MAN SER LIVE !  SOM GRÄDDEN PÅ MOSET FÅR VI JU SE #ELITLOPPSFINALEN LIVE PÅ TV 4 PÅ BÄSTA SÄNDNINGSTID SÅ DET ÄR BARA ATT BE FAMILJEN LÄMNA FIN RUMMET 😉

 

UNDER HELGEN KAN NI FÖLJA OSS PÅ WWW,TRAVSPIKEN.SE VIA INSTAGRAM OCH FACEBOOK MED LIVE UPPDATERINGAR UNDER SÖNDAGEN ! TAGGA GÄRNA #TRAVSPIKEN PÅ DE INLÄGG DU LÄGGER UPP SÅ FÅR VI LITE MERA DRAG KRING HELGEN 

 

·      BÄSTA BILDEN BELÖNAS MED T-SHIRT , HATT OCH EN MUGG MED TRAVSPIKEN LOGGA PÅ.

DET SKULLE KRÄVAS MÅNGA A 4 OM VI REDAN NU SKA TYCKA TILL OM HELGEN, DEN KOMMER OCH DET GÄLLER ATT VARA BEREDDA.

 

VI FRÅN REDAKTIONEN VILL ÖNSKA ER EN SPÄNNANDE TRAVHELG OCH VI SES PÅ WEBBEN OCH I SOCIALA MEDIER

TRAVSPIKEN

REDAKTIONEN@TRAVSPIKEN.SE