Jaaa nu är travhelgen här som vi väntat på :) ” KRITERIET ” -19 V.75 tips

V.75 Tips Solvalla

Solvalla fylls med Blod, svett ,tårar och GLÄDJE denna helgen. Alltså det är Löjligt fina lopp har vi att se fram emot 🙂 Vi får se Spring guden #ikeschermer kommer till start redan i första avdelningen 🙂 Här gäller det hålla hårt i glaset när dom kommer in på upploppet!

  • Dunder och granater nu har det hänt ! Vi får säga GRATTIS till #hultman som skaffat en travhäst WOW… Vi önskar stort lycka till och må bäste häst segra till slut 😉

-uppdaterat Kl 15:20 

-uppdaterat Kl 16.57  ( Vinnare i lopp 3 )

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Står och väger mellan #IKESCHERMER till 3,5 gånger pengarna och så har vi en bra värmning på #BURNINGMAN med #peter.u. Hans bror #johan.u kör #harvey och då blir det 2 mot 1 i detta loppet som vanligt när herrarna kör,.. #johan.u attackerar kraftfullt så #ikescherman får rusa om ledningen och sedan in på upploppet puttrar #Peter.u förbi med #BURNINGMAN med sparade krafter.

Häst: #BURNINGMAN

Odds: 4 gånger Insats: 1000kr    =  4.000 kr

__________________________________________________________________________________

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#GRACEFULSWAMP  får uppåt från stallet och med den fantastiska vinnar raden så kan jag inte hålla mig … Runt 3 gånger pengarna och finska sisun kommer väl till pass idag…

Häst: #GRACEFULSWAMP

Odds: 2,6 gånger Insats: 1000kr    =  2.600 kr

_____________________________________________________________________________________

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Här hittar vi storfavoriten  #MARRAKESH som har en bra uppgift framför sig… men vi spådde senast att #MagnusADjuse skulle vinna senast som bortglömd med #FROMTHEMINE som vi fick 4.5 gånger för då:) Återigen är han bortglömd och nu till 11 gånger cóch jag måste lira hästen !

Häst: #FROMTHEMINE

Odds: 11 gånger Insats: 1000kr    =  11.000 kr

 

Mvh

”SPIKEN”