SPIK ider till V.75 omgången på #jägerso

JÄGERSRO Travbana
V 75 TIPS med JACKPOTT
Lördag 26 oktober
Start: 16.20

 

Jackpottomgång igen och det gäller att hålla nerverna i styr 🙂 Grattis till ER som tar rygg på mina vinnare… Över 140.000kr inspelat på vinnare detta året… Och i Onsdags small det igen som vanligt där jag spelade in 31.000 kr på vinnare i Onsdags på Expressen WOW ! #VICHY GRIF 23 gånger och #VÄSTERBO HIGHSCORE  8 gånger BOM BOM !

Kommer spela vinnare under V.75 omgången måste få rätt feeling,,, Känner inte på förhand för någon häst så jag måste bli anfallen av en vinnare under dagens lopp helt enkelt ,,,  Men vinnarspel kommer så håll ER uppdaterade här !

  • Uppdaterat 16:00
  • Vi höres snart igen !

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV

Roligt och öppet lopp 🙂 #Bankrobber Har glänst vid två raka segrar och tar nu upp kampen på V75. Kan absolut runda allt i detta loppet…  #spetsbudet tar kanske #DOMINICWIBB och då får ju #bankrobber en kalas resa… och stallet är ju sjukt uppåt med #FIREMANAM som värmde bra oxå idag.. Men jag tror ##DOMINICWIBB sätter sig i ledningen och vinner till slut,.. Det blir hemma seger i detta loppet 🙂

Häst; #DOMINICWIBB

odds: 3,5 gånger 1000 kr  = 3.500kr

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

#ZOKOLANE Är mer stark än snabb och har ett rejält slutvarv att ta till. Passande läge mot nr 9 #NIKYFLAX och #untersteiners som alltid är farliga nere hos dom och jag har även varit inne på denna hästen under veckan och efter värmningen känner jag att det blir en tusenlapp på ekipaget !

Häst; #NIKYFLAX

odds: 7 gånger 1000 kr  = 7.000kr

 

Ha en riktigt trevlig travkväll och hoppas vi nu på lite JUL PENGAR 😉

 

Mvh

” SPIKEN ”