Spikarna på BERGSÅKER 22:a Feb

Ja då var det helg igen och efter jobbet i lopparkiven har jag kommit fram till en del matnyttiga spikar,,, Det går ju som tåget i detta och det är riktigt kul att få dela denna glädje 🙂 Vi har 8 grader och Sol idag så det är bra banförhållanden ! Glöm ej att preppa potatisgratängen med extra allt och sätt in den i ugnen kring Avd 5 😉 !

Spikarna, ” VI RUNDAR SISTA KURVAN OCH IN PÅ UPPLOPPET , HÄR KOMMER DOM ”

Avd 1 ) 2640M VOLTSTART

När vi kikar i lopparkiven så är det en häst som sticker ut och det kommer bli korsdrag i kupongerna ! Det är #REAL MASTERPIECE med oscar j Andersson ,,,, Herregud vilken spurt näst senast, man blir ju tårögd och tyvärr senaste starten kör ekipaget slut på sig själva efter en tok körning första 500 m som gjorde att orken tröt. Nu har man lärt sig sin läxa och spår 11 med denna dynamit i hästkrafter kommer räcka ! 18 gånger pengarna 😉 !

1000 kr * 18 gånger =

Avd 2 ) 3140M VOLTSTART

Andra avdelningen bjuder på långlopp och här borde ekipage #AUPAIRGIRL  ta ledningen och då blir det svårslaget ! Har gjort det bra och #MOUNTAINCLEAVER med ekipage får gå runt om ,,, #AMALIACASH får vandra i rygg och kommer få ett kanon lopp ! och i lopparkiven har dom sett hyfsade ut och vi chansar ! Bortglömd !

1000 kr * 13 gånger =

 

Avd 6 ) 2140M VOLTSTART

Här får vi hela 3 gånger pengarna på #GLOBALTRUST och när #RUSHMOREFACE blev struken från spår 6 innan för #GLOBALTRUST så väljer vi en spik här !

1000 kr * 3 =

 

Ha en riktigt trevlig helg och börja ladda, för redan imon är det ju Trav igen 🙂 Imorgon kommer redaktionen att lotta ut dom som vann tävlingen se vidare hos Kricken,,,,

 

Mvh

 

Spiken