Spikideer Mantorp 15:e Februari

Spikideer Mantorp 15:e Februari

START: 16:20

JA till helgens bravader bör man gnugga sig riktigt hårt i huvet ! Det döljer sig en del klara ekipage fast pappret säger något annat ! Vi börjar redan i Avd 1,,, Häng med !

  • Uppdaterat 16:10 Lördag , det kommer flera riktigt bra vinnarspel idag. Håll utkik,,, Nu kikar vi på #mellbyguard ! BOM BOM

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV

Till skillnad från Kricken tror jag att #BARISTA OAK tar ledningen och det kommer bli körning om spetsen ! Och det öppnar upp fullständigt för #mellbyguard till 10% WOW

Häst: #mellbyguard

Odds: 8,92 gånger 1000 kr = 8.920 kr

__________________________________________________________________________

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV

Jag tror Ekipaget # FATHER OF SUN tar ledningen och får utom sig Ekipage #MAJOR TALLMADGE ! På  2640 m och  medeldistans sätter sig fältet ganska snabbt ! Man får passa #G.R.J.’S WOLVERINE som har haft krafter kvar de senaste 2 loppen…  Jag spelat på # FATHER OF SUN förut och senaste starterna har han varit sjuk… så till 8% pangar vi på lite !

Häst: #FATHER OF SUN

Odds: 8 gånger 1000 kr =  8.000 kr

___________________________________________________________________________

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Ett riktigt chansspel i detta loppet ! Men Hultman säger sig ha feeling för #OLGAUTCA spelad till 3% ! Jag tänkte jag skulle haka på honom med några kronor… Ser inte riktigt själv hur ekipaget ska vinna från spår 15 ?? Men jag tar med hans spel idag ! Hmmm Får skicka ett tack på Instagram om vi vinner !?

Häst: #OLGA UTCA

Odds: 7 gånger 1000 kr =  7.000 kr

 

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Bra värmning på #RELIGIOUS men tråkigt odds … Men 3 gånger pengarna kan vi göra en del för under helgen Tex ikväll 😉

Häst: #RELIGIOUS

Odds: 3 gånger 1000 kr =  3.000 kr

__________________________________________________________________________

Hoppas ni har det bra ute i stugorna 🙂 Glöm inte att sätta igång grytan och låt den stå och puttra med lite gelé och rotfrukter … Lufta vinet och njut till Spikarna jag levererar !

 

Mvh

”SPIKEN”