SPIKIDEÈR till #Gävletravet :) 17:e Oktober 2020

SPIKIDEÈR till #Gävletravet 🙂 17:e Oktober 2020

Tid: 16:20

Hmmm ! En riktigt rolig omgång där det är svårt att hitta några riktiga favoriter. Några starter med 15 hästar på volt och det innebär ju kaos .. Jag håller med Krickens lir på #KICK OFF CLASSIC som nu står i 9 gånger, MUMMA ! Roliga Vinnarspel och det kan inte bli fel här … så spetsa pennan och våga gå utanför boxen i helgen !

Avd 1)  2640M VOLTSTART TRAV

Vi gnuggar på redan i först avdelningen. Mycket roliga lopp att spela på. #SWAGGER Börjar vi med, det enda minuset blir att hästen är ovan vid voltstart men har en vinnarskalle och som duger i klassen 5% streckad…  Spår 5 är ju ett av spåren som ligger högt i ROI om man ska spela just vinnare !

Häst: #HACHIKODEVELUWE

Odds: 6 gånger 1000 kr = 6.000 kr

_______________________________________________________________

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

0% ??? Jag måste bara spela i detta loppet … #KLACKNOVA är fulltändigt borttappad och står nu i ett odds som liknar depressionen i Svensk politik,,,  #Djuse upp på #KLACKNOVA som har haft knepiga galopper på slutet. Men oj vilken  form det finns för att ställa till det. Loppets rysare. Tack för kaffet !

Häst: #KLACKNOVA

Odds: 50 gånger 1000 kr = 50.000 kr

_______________________________________________________

Avd  5) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi testar #jorma med #HACHIKODEVELUWE som är bästa hästen men man ska inte räkna bort #Fromthemine men vi får ett bra spelvärde och kan inte hålla mig borta från finnen !

Häst: #HACHIKODEVELUWE

Odds: 6 gånger 1000 kr = 6.000 kr

_________________________________________________________

Lycka till alla SPIKFANTASTER där ute .. I helgen kan det gunga på rätt bra i sofforna ute i stugorna i landet ! Jag är riktigt pepp på helgens omgång , ÄR NI????

 

Ha en grym helg och må bäste ekipage vinna till slut !

Mvh

”SPIKEN”