Spikideer V.86 #åmålstravet 24:e Juni

Spikideer V.86 #åmålstravet 24:e Juni

Tis: 19:20

Vilken ursinnig urladdning vi fick vara med om när vi såg våran klara spik #TaeKwonDeo fullkomligt vandrade runt ekipagen från sitt iskalla 12:e spår.  ( Segertiden 1.09,6 ) Det var kort och gott världsklass om den prestationen och vad som hände med #TaeKwonDeo  i samband med #Elitloppet är för oss oklart och konstigt. Jag hade en solklar spik idé på hästen och folk garvade lite runtomkring när jag fick se mig besegrad med uttalandet tidigare på travspiken.se. Många hörde av sig till redaktionen och var frågandes….  Men jag är fortfarande av den uppfattningen att hade vi fått se samma #TaeKwonDeo på #elitloppet så håller jag med stallet #koligjins som gav tummen upp för att hästen skulle vinna. Adrian sa ju i en intervju att han skulle låta sin far köra hästen och få uppleva en vinst i #ELITLOPPET s¨säkra vara även stallet på vinst ! Men den kom som sagt i helgen och som den kom ! Vilken raket vi fick uppleva och får man gissa vem Nordman sjung om i vandraren så måste det ju ha varit #TaeKwonDeo som vandrade runt en efter en , BOM BOM !

Avd 1 ) 2880M VOLTSTART TRAV

Ett öppet lopp och ”Kricken” har valt helgaredering och jag förstår varför. Men å andra sidan blir det bra spelvärde för mig när jag analyserar spikförslagen. Oavsett häst så får vi bra odds och #IBELIEVEINAMERICA nu när det är ca 3 varv tror jag att hästen hittar rätt återigen !

Häst: #IBELIEVEINAMERICA

Odds: 12 gånger 1000 kr = 12.000 kr

_________________________________________________________________________

Avd 3 ) 2080M AUTOSTART TRAV

Två favoriter får göra upp om spetsen och #IMYOURCAPTAIN precis som i filmen kommer stå som vinnare tillsist… Har mött bättre motsånd och ska ses med omsorg i detta loppet ! Bara att korka upp champagnen efter vinsten !

Häst: #IMYOURCAPTAIN

Odds: 24 gånger 1000 kr = 24.000 kr

______________________________________________________________________

Avd 7 ) 2080M AUTOSTART TRAV

Fortsatt bra odds på #zantegrif,,, JAG VET galopp förra gången och ska normalt väntas med spik på denna häst men bra odds och jag väljer att bortse från föregående start och ska normalt vinna här !

Häst: #zantegrif

Odds: 4,5 gånger 1000 kr = 4.500 kr

_____________________________________________________________________

Håll till godo och låt fru Fortuna hänga med oss in i V.86 ! Bra spikspel i dessa lopp och när det hårt betrodda hästarna gör bort sig står vi som starkast kvar och springer in till vinnarcirkeln 😉

Ha en toppen dag

Mvh

”SPIKEN”