Travtips inför Lördagens V.75 omgång på #Bergsåker 17:e Februari 2024 ”TOK JACKPOT 75 MILL”

Tid: 16:20 

Mot Lördageeeens Jackpotomgång !!

#HannaOlofsson är för närvarande den hetaste tränaren, och hennes stall har haft en imponerande start på året. Inför lördagens V75 omgång har hon en lovande segerchans med #HumbleStance som är en häst som verkligen har imponerat med sina senaste segrar när man kikar i lopparkiven !

Förra veckans V75 omgång var exceptionellt svår, och ingen lyckades pricka in alla sju vinnare så även vi meeeeen vi följde upp med 8 rätt på v86 och vi har verkligen rivstartat med både några 7 or och 8 or redan i år och det luktar verkligen krutrök efter vi lämnar omgångarna. Detta innebär att en ensam spelare kan kamma hem hela 75 miljoner kronor när #Bergsåker arrangerar lördagens V75 omgång. På lördagen skickar #HannaOlofsson tre hästar till #Bergsåker och vi önskar god jaktlycka.

( Rubriksättningen fylls på allt eftersom under veckan )

* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp några av våra berömda Andelsspel till Lördagens jackpotomgång: 

Travspiken.se Jackpot : https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/227443_V75_2024-02-17_9_5

Travspiken.se – Redaktionen : https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/228587_V75_2024-02-17_9_5

Travspiken.se : https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/187216_V75_2024-02-17_9_5

 ”Spelexperten” KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

Bergsåker travbana

Bergsåkers travbana är en av Sveriges största travbanor som man hittar i Sundsvall ! Den enskilt största travtävlingen är Sundsvall Open Trot som arrangeras varje år i slutet av augusti !

TravFakta Bergsåker

 • Upplopp: 200 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 21,0 meter
 • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Nej
 • Open stretch: Nej

____________________________________________________________________________

 • Vädret:  Strååålande Soool och nollgradigt
 • Tänkvärt: 75 miljoner står på spel och i denna omgången behöver vi ha 4% till 9% som streck i 3 av avdelningarna för att hitta rätt på slantarna !
 • Heta Potatisen: #WingsLevel tog hem segern i sitt senaste loppet ! Riktigt fint Intryck då ekipaget bara svepte förbi konkurrenterna trots att den spenderade delar av loppet utvändigt. Nu får man #MattiasDjuses och man går får segern.
 • Intressant intervju: Jäkligt uppåt är #LinusNordström på #LIGHTZON som aldrig har känts bättre ! NU möter man i samma lopp #ORACLEVIXI som #Melander lovordar och man fick ju ett pang spår från bricka 2 och man tror på en riktigt bra insats !
 • Spiken säger sitt: Se upp för #Parveny som förväntas kanske inte vara en stor överraskning, men kan vara något mindre spelad än de mest favorittippade hästarna. Hästen befinner sig i toppform och hamnade fast i trötta ryggar i det senaste loppet. Med förmåga att öppna snabbt och förväntas sitta bra till från start, betraktas #Parveny som en tidig kandidat för gardering i spel.
 • Ingenjören säger sitt: Dröm jackpot och vi ska inte krångla till det utan luta oss bakåt och låta vårat kunnande bli avgörande. Ibland blir man stressad och har bara pengar i huvet och det är väldigt lätt att gå bort sig förhårt i viss lopp ,,,,
 • Kuskligan vinstrikast:  1:a Jorma Kontio 2:a Erik Adielsson 3:a Stefan Persson 4:a Adrian Kogjini 5:a Gustav Johansson Bubblare 6:e: Oskar Kylin Blom
 • Tuppen,-   #High on Pepper Grisen i Säcken, – #ÅseMona Står du på benen nu då !?!?! Kalkonen,- #KaylaWestwood
 • Lyckohjulet: #EverLoving befinner sig i en drömposition från bricka 6 med springspår och den erfarna #UlfOhlsson i sulkyn. #EverLoving en given häst att överväga vid gardering med drömspåret.
 • Spets é Bäst: Avd 1) #EverLoving  Avd 2) #BorkTindra Avd 3) #PhoenixPhoto kommer att tävla för att vara den första hästen att nå ledningen och sedan överlåta positionen till #HighonPepper. Avd 4) # OliviaC.H Avd 5) #XanthisHilton  Avd 6) # Benchmark kommer med topp form ! Avd 7) #MissionBeach
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken inför Lördagens omgång: #HighonPepper
 • Måste med på Kupongen: #ViljaT.Y.C. avslutade starkt och slutade på tredje plats i senaste loppet. Det var 13 Jade Sisu som gick segrande ur striden, och detta trots att den hade fått en mer försiktig resa. Med Kihlström bakom tömmarna betraktas #JadeSisu som ett tidigt favoritstreck inför nästa lopp.
 • Skrällkollen: #HumbleStans står inför en tuffare utmaning nu och har nyligen genomfört tre raka lopp på vinterbana. Trots den ökade konkurrensen är hästen i fantastisk form, och med #MatsDjuse i sulkyn och ett fördelaktigt startläge är det faktorer som gör att jag väljer att gardera !
 • Helgarderingen: Avd 6
 • Spikförslaget: #HIGHONPEPPER
 • Spikförslag Svarta bältet: #EVERLOVING sticker ut kan ju bli ett tänkbart singelstreck för den djärve för att koppla grepp i omgången.
 • Låset: #DÅNKLARA VS #ETHEL
 • Rysaren: #KingOfDjazz har en imponerande statistik med 9 vinster och 9 andraplatser på 42 starter. Nu får hästen #Kihlström som kusk och det känns definitivt intressant. Även om hästen inte har startat ännu i år, känns det som ett ”måste ha” på en garderad lapp med tanke på dess imponerande prestationer och den erfarna kusken vid tömmarna.
 • ( NY ) Från det jag ser i Lopparkiven skriver jag ner anteckningar kring varje enskild häst och ekipage och jag tänkte att jag random inför varje V75 väljer ut ett citat från alla dessa citat och publicerar här så får man själv tolka och avgöra så håll till godo: #AxelRuda har startat 17 gånger på vintern och vunnit åtta av dessa (47%).
 • Boka bord i Trav Restaurangen: https://www.bergsaker.com/mat-och-dryck/travrestaurangerna/travrestaurangerna/
 • Besök Hemsidanhttp://www.bergsaker.com

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV ( STL Klass II )

Springspåren kommer med form och har ju topplägen inför denna uppgiften ! Man kanske även ska ta med #djuse och #THEFLYINGEAGLE. #EVERLOVING sticker ut kan ju bli ett tänkbart singelstreck för den djärve för att koppla grepp i omgången.

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV (  Stolopp , Kallblod )

Herregud vilket stökigt lopp på förhand. Stolopp och kallblod + 4 volter , ha ha ha när hände det senast? Varningensfinger för #ÅSEMONA som bara man står på benen kan skrälla till ordentligt på Lördag. Annars tar man med 1-2 st från varje volt så är man hemma ! #ETHEL har + statistik på de betrodda i loppet och kommer bli en av favoriterna + att #HenrikSvensson har form i stallet.

Avd 3) 2640M AUTOSTART TRAV ( STL Gulddivisionen )

Omgångens tok favorit startar i detta loppet och det är inte mindre än #HIGHONPEPPER som forstätter rada upp ett staket runt stallet. Förra gången satt vi ju och tog fram tänkbara alternativ till förlust men det visade sig att ekipaget var bara för bra och nu har vi slutat spekulera helt enkelt.

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV ( STL Diamantstoet )

#Melander var ju löjligt uppåt på #CRAZYLIFE som kommer med tokform och enligt honom bör man vinna! Inget vidare diamantsto som man inte hoppar högt av och favorit blir väl #JADESISU där #conrad inte luftar hästar för skojs skull så några streck och sedan vänder vi blad tillsammans.

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Silverdivisionen )

Även här är #Melander väldigt uppå på #XANTHISHILTON som inte hittade ut senast. I år har det hänt en hel del i Silverdivisionen men till Lördagen tror jag att det behövs 1-2-3 streck så är vi hemma.

Avd 6) 1640M AUTOSTART TRAV (  STL Klass I )

Omgångens öppnaste lopp hittar vi här och kanske att helgarderingen bör komma här. #LUCADIQUATTRO ser vi nu att man kommer köra med jänkarvagn vilket indikerar på att hästen har form och man ska gå för det och nu får vi 4% 🙂

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Bronsdivisionen )

2 lopp i kroppen för #IT’SPEPPERTIME och nu möter man ett helt ok motstånd och ska passas och våran vinnare. De kan bli hårt emot när #WINGSLEVEL startar här och enligt statistiken generellt behöver man 2 streck och ska man sova gått bör man låsa på dessa 🙂

______________________________________________________________________________________

Med vänlig hälsning

” KRICKEN ”