#Travtips och Spikideér till V75 tävlingar på Halmstadstravet 23:e April

#Travtips och Spikideér till V75 tävlingar på Halmstadstravet 23:e April

Tid: 16:20

Ja vad säger vi om Påskens bravader … 1700 kr / andel i Lördags och på Söndagens avslutning där vi  ändrar om helgarderingen i andra loppet och tog bort Ekipage Nr 15  mot att få en gardering i kallblodsloppet då det var tveksamheter på uppvärmningen som satte stopp för våran 7:a och 200.000 kr Grrr

Vi vänder blad mot Halmstad och en Soooolig omgång. #EXTREME sätter hovarna i marken efter att årsdebuten är avklarad och blir favorit i Paralympiatravet deltävling 3 som avgörs på distansen 2140M AUTOSTART TRAV.

Vi börjar dyka ner i lopparkiven och vi har fortsatt rykande åtgång på andelarna så var ute i god tid. Vi har fått mail om utökning av flera spel men vi håller fast vid upplägget att vara riktigt förberedda och det blir Lördagar med ett spel. 350kr / andel när vi har  3 stjärnor och 299 kr när vi har 1-2 stjärnor ! Häng på och boka era andelar redan nu så åker vi tillsammans mot Jackpott omgången nu på Lördag.

Köp andel: https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2022-04-23_18_5

 • Spelexperten ”KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning på #Halmstadstravet

#Halmstadtravet

Hitta de bästa andelsspelen inför V75 omgången på Halmstadtravet hos #Svava Pressbyrå i Uppsala. Ta del av experternas strategier i butiken och välj den andel som passar dig !

 • Upplopp: 199 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 25 meter
 • Bredd 2 140 meter: 27 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Ja

( Vi återkommer med fler rubriksättningar under Fredagen ) 

 • Vädret: 16 grader och Sooool
 • Tänkvärt: #sweetman kommer från en strykning till jättefavorit på v75,, ? Hur är formen !
 • Heta potatisen: Uppåt från stallet på #FourGuysDream. Tråkigt utgångsläge på Lördag. Ingen i år har lyckats vinna från spår 12 1640 m i år.  Trots läget aviserar #HåkanKPersson barfota runt om för första gången så här får man bita tag i äpplet ordentligt !
 • Spiken säger sitt: Bra spelvärde i denna v75 omgång och det finns några Vinnarspel som är bortglömda och som vi siktar på. Mitt uppdrag är ju att hitta vinnarspel runt 10 gånger pengarna till Lördagens v75 omgång i vanlig ordning. Jag har lämnat in 3 tänkbara Vinnarspel som redaktionen ger klartecken till imorgon kl 13:00, Väl mött
 • Statistikern säger sitt: Spår 8 har enbart vunnit från 2140 m Volt och 2640 m Auto i år och ska tas på allvar i sista avdelningen på Lördag !
 • Kusken/ Tränaren: Följ länken för att Se #Kuskligan 2022 : Örjan i Toppen https://sportapp.travsport.se/toplists?categoryId=1&typeId=1&list=S&year=2022&licenseType=A&gender=B&homeTrack=S&raceOnTrack=A&typeOfRace=R&sulkyOrMonte=S&breed=B&returnNumberOfEntries=10&onlyYouth=false
 • ( NY ) Tuppen: #Bergh lyfter fram #LaSassicaia som har sin årsdebut avklarad och gick ut och vann direkt och dessutom från spår 12 bakom bilen. Ryktet går på stan att det är bästa chansen , TOPPFORM.se Grisen i säcken: Jag tycker man köper #SWEETMAN i denna kategorin det finns inget mellan ting heaven and hell. För den djärve spikar, andra tänker om Kalkonen: Andra hands hästen i avd 4 #AL’SBOOZYSUZY blir helgens trubbel. Tränaren aviserar redan nu en 70% prestation och dessutom årsdebut ??
 • Lyckohjulet:  Denna rubrik får #Sweetman men lite tråkigt och tjatigt så jag tar med även #VELTENREDREDRED
 • ( NY ) Spets é Bäst: Avd 1) #Sweetman måste ta tillvara denna spårlottning annars är det lätt att Finalen glider ifrån stallet. Avd 2 ) Ekipage 1, 2 ,3 kommer ladda för fullt så det kommer lukta bränt gummi,,, Vi lever med scenariot att dom eventuellt får släppa till #PUYCHERICWINE Avd 3) #NightBrodde är snabb ut och vill Conrad Lugauer köra i ledningen så är detta ekipage klar spetsfavorit men kanske släpper tidigt till #Extreme  Avd 4) Här får #NikitaVrijthout laddas direkt från start och ska ses med bra chans att svara upp sitt innerspår bakom startbilen Avd 5) Kika i lopparkiven på #VELTENREDREDRED från Jägerso 2:a Feb… Vilken startkatapult ! BOM …  Avd 6) Jag hoppas att #BENITAWINNER Har tagit flera kliv i utvecklingen på slutet. Obesegrad efter två försök i spets! Vi var riktigt nära föregående starten då vi hade garderat med just #BENITAWINNER till 22 gånger ! Har för övrigt en travtränare som heter Frida som till vardags jobbar som polis och hundförare.  Avd 7) Från Springspåret är det väl ändå så att #BRAVOSABOTAGE ska sitta i spets med rygg till #TITANYODA ?! Är det spiken i kistan ?
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Uppdateras på Lördag klockan 12:00)
 • Måste med på Kupongen: Måste slå ett slag för #NightBrodde som är otroligt kvick iväg från start och hästen har nu fått två lopp i kroppen och har hööög kapacitet. #Lughauer ska köra för vinst på Lördag och man kommer gå med halvstägnt huvudlag och man ska koppla på en amerikanare och längst ner på hästen kör man Ferrari style ”barfota runt om ”  
 • Skrällkollen:  jag tror draget i omgången kan bli #FOURGUYSDREAM til l12 gånger
 • Låset : EXTREME ,- NIGHT BRODDE
 • Boka bord i Trav Restaurangen: https://www.halmstadtravet.com/mat-dryck/bordsbokning/boka-bord/
 • Besök Hemsidan: www.halmstadtravet.com

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV  ( STL Silverdivisionen, försök 5 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng https://www.travsport.se/tavling/svenska-travligan-stl/poangstallning/
Vi inleder med sprinter distans och faktum är att på V75 vinner ca 35-40% av de hästar som får ledningen i loppet. Allt talar för att monstret #Sweetman har slickat såren och är uppfräschad inför Lördagens drabbning. #Sweetman har under sin karriär tagit 12 segrar från ledningen och ekipaget behöver vara på tårna om dom ska svara ut övriga. En annan statistikfördel är att över 11% från just Spår 2 vinner i första avdelningen på Halmstad och är ca 50% betrodda 🙂
Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Klass II, försök 5 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj )
* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng
Det givna strecket i detta loppet är #ReadyToGo och det är hästen från start 🙂 Kommer till start med tre raka segrar och det finns risk att ekipaget kanske släpper till  #Kagan som dundrade fram till ledningen i sin årsdebut.

Under 2022 leder innersniffen med 5 vinster mot spåren 3,4,5,6 som har 4 vinster vardera

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV ( Paralympiatravet deltävling 3 – STL Gulddivisionen )

* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng

#Extreme är Danmarks bästa häst och som hästen glänser och vrider och vänder på motståndarna ! Vi behöver inte fundera över något då årsdebuten är avklarad och ännu en staketpinne spikades fast. Kusk förstärkning med #Goop som hoppar upp i sulkyn igen och vinner detta och tar en plats i Paralympiatravets final. WOW. Ska man försöka hitta på något så kan man göra det enkelt för sig och ta LÅSET i denna avdelning med #BLEDUGERS som äntligen fick ett bra spår eller välj bort låset och ta med 6 streck. Här behöver vi få sista info !

Gulddivisionen har varit den division i år som överraskat mest och upplägget till Lördagen ser likadan ut …

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV (STL Diamantstoet, försök 7 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj) – Lärlingslopp U30/K400 )

* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng

#NANNY’SGIRL Vann säkert till slut efter ett perfekt lopp i rygg på ledaren i senaste starten. #Leenimåker som kuskar har 17% i seger av sina starter så övriga får det hett om öronen.

Känns som det är lite varannan gång när Lärlingsloppen körs. Antingen ett streck eller Alla ekipage.

Avd 5) 2640M AUTOSTART TRAV ( STL Klass I, försök 5 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng

#FIGHTERSIMONI Tilläts dämpa farten i ledningen senast och vann på bra sätt och hästen är ute på rätt distans och kommer avancera framåt snabbt under loppet för att sitta i spets eller andra par utvändigt. #Goop bakom #TWIGSHONOR gör ju att det blir hästen att slå.

Spåren 5 och 7 är vinstrikast på denna distansen under 2022

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV ( STL Diamantstoet, försök 8 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng
Aj aj vad nära vi var med #BenitaWinner som vi garderade med mot #EENYMEENYMINYMOED på #Jägerso. #BenitaWinner stod i 22 gånger och var helt bortglömd bland spelarna men fick till slut se sig besegrad … Står perfekt till i detta loppet från innersniffen till Lördagens omgång och är ju även startsnabb… en av några streck
Avd 7) 2140M VOLTSTART TRAV (STL Bronsdivisionen, försök 5 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)
* Här finner ni vilka som ligger över strecket för att kvala in till Finalen och som behöver poäng
Bronsdivisionen har varit en aning ojämn under 2022 för att vara denna divisionen. 5 Strecket har vunnit bland de flesta gångerna… Men till denna v75 omgång sitter #TitanYoda  på kortleken. #JenniferPersson låter helnöjd med hästen men har haft virus i stallet men #TitanYoda verkar inte ha drabbats. Dom kommer ta prover på hästen inför start på Lördag men är inte orolig så vi håller vi koll på utrustning m.m under helgen. Hästen Kommer till start med 50% i vinster under 2021 och 100% 2022 🙂 Men Men Jag vill höja varningens finger för #TureL.A. med #Untersteiner på hemmaplan. Stallet låter positiva kring hästen och nu tänker ni ekipaget har ju dessutom spår 8 bakom bilen som inte är BRA. Detta tror jag till och med passar hästen som är startsnabb  om han kan öppna riktigt bra. Precis Spår 8 i volt är det segerrikaste spåret i just volt 2140 m i år… För den djärve ”SPIK” ???
_______________________________________________________________
Snart helg och V75 med nya möjligheter … Spänn fast er i stugorna så åker vi tillsammans med några andelar var mot pengarna !

Med vänlig hälsning

”KRICKEN”