Travtips till veckans V.75 omgång på Bjerke Travbana 13:e November

Travtips till veckans V.75 omgång på BjerkeTravbana

Tid: 16:20

In och lägg eran Andel så vi tillsammans når 7:an : 

https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2021-11-13_78_5

V75 tips och Spelideér är helt gratis hos oss. Vi tippar inför alla omgångar av V75.  Ni kan även läsa våra travtips och spela själv eller haka på våra travtips på SVAVA andelsspel på ATG.

Bjerke Travbana

Bjerke Travbane, i Bjerke, Oslo kommun, är en travbana och Norges nationalarena för travsport. Banan öppnades den 24 juni 1928 och var den första tävlingsbanan i Norge som erbjöd totalisatorspel på hästar.

  • Vädret: 2 grader och molnigt
  • Varningen: Oj Oj vilket brus det blir om #GLOBALBREDTOWIN vinner ! Hästen har gått riktigt tuffa lopp och har spår 7 vilket är kallt men kika i loppakriven så ser vi potentialen …
  •  Tänkvärt: 5 tippar V75 Bjerke !  Legenden Even Elvenes är med och tycker till och är den enda som inte spikar favoriten i V75 1 #MånlykkeAM.
  •  SPIKEN SÄGER SITT :  I Gulddivisionen kommer #Bledugers bli favorit och är spelad till ca 45% … Hästen har Styrkan som vapen men är ovan vid kort distans och har aldrig någonsin startat på kort distans! snabbt ut i loppet tror jag att #Florisbaldwin  är och blir ju en av kandidaterna om vinsten. Ser man till vinnaroddsen är snabbe #Stoletheshow vinnaren av spelarkollektivet… Få hästar med i denna avdelningen men hittar bara #MIRACLETILE rätt kan det bli storslam för ekipaget !
  • Lyckohjulet: Här får #FLORISBALDWIN denna rubrik. Spår 1 är bra på #bjerketravet och har stor chans att flyga till ledningen och blir hästen att slå.
  • Kusken/ Tränaren: 
  • Måste med på Kupongen:  När vi ser #VidarHop som kusk ja då väcks hoppet och så denna gången. Bortglömd är #JOLENEB.R. var Inte som bäst senast och struken efter det ( SJUK ) ! Har gått tuffa lopp och gillar distansen och kommer söka ryggresa i loppet och avslutar starkt !
  • Statistiken säger sitt: STL Klass II har varit absolut enklast att spela under året. 3 streck på de betrodda och man är hemma …  Överlägser i % att den mest betrodda hästen vinner loppet ! Här kommer vi spela vinnare ! Kika in hos ”SPIKEN”
  • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Lördag kl 12:00 ) : Det blir #MÅNLYKKE A.M. #RUN TO YOU och #PERE UBU som singelstrecken lutar emot… Ska man bli själv behöver man gå emot dessa stora system !
  • Travbana: www.bjerke.no

 

Mvh

”KRICKEN”