Ny V.75 Omgång är här och nu ska vi till Karlstad och #gooptown ! 19:e September

V.75 är här och nu ska vi till Karlstad #gooptown ! 19:e September

Tid: 16:20

Fullsatta lopp med runt 12 hästar som kommer till start i varje avdelning …  Färjestad bjuder på Unionstrav och en nalkandes Jackpot omgång 🙂

  • Unionskampen är en match mellan nationerna Norge och Sverige och som vi har fått uppleva sedan 2005 då det begavs sig för första gången och Sedan dess har Färjestad skött arrangemanget på ett fantastiskt sett 🙂

 

 

Avd 1) 3140M VOLTSTART TRAV

Unionsstayern är alltid ett lopp över  tre varv och i helgen ser vi en klar favorit i #Amiral som tog ledningen efter 500 meter näst senast och som höll enkelt undan. Vi stänger på några hästar ….  Varningen för #STANDBYKEN som borde snart få till det !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,8,10,14,15

Avd 2) 1640M AUTOSTART TRAV

Gotlänningen kommer till start med #MISTELNSNAPOLEON  som är mycket startsnabb och gynnas av kortlopp. Duktig tvåa i V75-final senast om ni kikar i lopparkvien … #goop kommer till låtar med #ASTRONASCENTEZAC  som kom till ledning efter 750 meter senast, stum till slut. Rejäl vid seger gången före, räknas.

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,6,,8,12

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

Ha ha ojoj 86% på #ODDHERAKLES är obesegrad i årets tio starter. Öppnar vasst och är ju överlägsen från spets senast. Ska invänta hur #BELLFAKS känns från stallet… vad berodde galoppen på senast ?!

Vi tar med hästarna: #ODDHERAKLES

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV

Klass II som innebär stökigt och struligt … Håller #VALLE E.W… upp ledningen från innersniffen blir han svårslagen ! Spets senast  efter 400 meter från tillägg näst senast och höll säkert undan. Se upp för #JAXON V.S. som kommer till start med 3 raka 🙂 BOM BOM

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

Ska man inte bara spika #WHO’SWHO. ??? Vet inte riktigt vem som ska vinna här .. Går ju ner i klass i motstånd och ska väl bara hämta hem lite friska pengar till stallet !

Vi tar med hästarna: #WHO’SWHO

Avd 6) 1640M AUTOSTART TRAV

Här kommer vi till det öppnaste loppet och ska bli riktigt kul att se loppet ! Här tar vi med alla så slipper vi besvikna… Riktigt fint lopp! Se upp för #CHAPUY , vilken häst ! Spets. och slut 😉 ??

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7) 2640M AUTOSTART TRAV

OJ , OJ vilket lopp #FARLANDERAM gjorde i nya regin ! Kika i lopparkvivet Trots spår 12 senast så övertygade hästen stort !

Vi tar med hästarna: #FARLANDERAM

_________________________________________________________

Jäklig skoj med V-75 vinsten senast samt 8 rätt senast !… Ser ut att man kan plocka en del spikar och sedan helgardera där loppen inte har en given spik!

 

Lycka till i helgen och Grattis till Er som ryggar !!!

Mvh

Kricken