V.75 Maraton Denna veckan ! BLOD, SVETT , TÅRAR 20:e Augusti – 19

Imorgon Onsdag är det dags för V.75 på Jägersro ( SKÅNE LAND ) med uttagningslopp till Svenskt Travderby som höjdpunkt. VI från redaktionen@travspiken.se kommer ladda för en grymt spännande kväll och vecka WOW !

Under hela det gångna  året har det tränats, tävlats och det har varit blod, svett och tårar ute i stallen inför denna dag. Vilka ekipage/fyraåringar ska ta sig vidare till finalen första söndagen i september? Hela denna veckan är det V.75 maraton och vi svettas förbrilt inför lördagens JACKPOTT på ca 100 miljoner…. Häng med du med …. 

V.75 Maraton…

V75 onsdag 21/8- Jägersro  ( V75 torsdag 22/8- Bjerke )  ( V75 fredag 23/8- Bergsåker )

V75 lördag 24/8- Bergsåker med Sundsvall  ( Open Trot ) – 100 miljoner i potten

V75 söndag 25/8- Charlottenlund ( Danmark )

 

Som vanligt har vi med oss ”Kricken” som delar med sig av tankarna inför Onsdagen och Lördagens V.75 och Jackpott omgång och ”Kricken” har bra flyt med Andelsspelen så ta rygg.. … WOW ! ” Spiken ” går på moln… Under året har han verkligen levererat och senaste omgångarna har det blivit mera vinstpengar hos honom när det har blivit för enkla omgångar och givna hästar som vunnit på V.86 och V.75 och då uteblir ju det stora summorna … Denna veckan har vi smygit runt i lopparkiven och ringt stallen för bästa tips och Ideér … VI ÄR LADDADE !!!   – ÄR NI ???

 

 – Vi höres under veckan och se till att all mat och dryck är inhandlat så äventyret i soffan inte behöver avbrytas …. 

 

Tipsa Redaktionen

Speltips, Stalltips
Nyheter, PR , Redaktionellt

Mvh

Redaktionen