V.75 omgång med Kriteriet och Oaks samt Finaler i dagarna två… 26:e September ” GLÖM ALDRIG DET DU ”

V.75 omgång med Kriteriet och Oaks samt Finaler i dagarna två… 26:e September ” GLÖM ALDRIG DET DU ”

Tid:16:20

I helgens upplägg innebär det att köra Kriteriet och Oaks, de två stora loppen för treåringarna på lördagen för att sedan kombinera med fem V.75 finaler ” GALET BRA

  • Trots att jag hållit på med det här i 15 år och trots att jag jobbar hårt med att läsa på och kolla i  lopparkiven så fattas ibland 1% aren…. som i Onsdags som var skillnaden mellan 7 och 8 rätt 🙁
  • Glöm ej bort att VM I V,75 börjar 3:e Oktober , läs mera här = https://www.atg.se/vmiv75 (För att vara med i VM i V75 lämnar du in ett system på 192 rader/96 kronor.Tävlingen består av sex V75-omgångar på lördagar. I potten finns bland annat 250 000 kronor i förstapris och etappriser) 

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi öppnar med en fantastisk  Silverfinal som inleder denna härliga V.75 omgång. #HarranBoko kommer att bli en av denna omgångens största favoriter. #Lugauers stjärna var ju fenomenal då han utklassade motståndet i försöket på hemmaplan #Jägersrotravet. Det kommer bli en tuff drabbning om spetsen då #upperface oxå vill komma till ledningen och vi känner ju #kolgjinis , ALLT ELLER INGET ! Senast på #Bergsåker slog  #sirhenryP.hill #coogan över upploppet där bägge ekipagen verkligen fick strecka ut om vem som är bästa hästen ! Mycket startsnabba hästar från innern och måste bestämma oss vem som spetsar för att sia loppet !

Spetschans: #harranboko, #headingreference , #coogan och Marcelleria 

Vi tar med hästarna: 1,2,4,9,11

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV

#Bansky vässade formen på hemmaplan inför detta och vann då enkelt. Hon är  Start snabb och gick utvändigt ledaren vid seger i Finland senast och avgjorde enkelt. En av #Untersteiners bättre chanser …

Spetschans: #Bansky (han utklassade Upper face I sensate starten dom möttes )

Vi tar med hästarna: 3,4,5,6,7,8

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

70% av strecken får #LIPSTICKTOOMA av spelarkollektivet !  Fem segrar på sex försök hos stall #Redén. Tufft sto som gjorde jobbet själv senast. Börjar ju få för mycket streck på sig,,, Kaos ! Se upp för #Loes som kommer sitta i ledningen….

Spetschans: #Loes 

Vi tar med hästarna:  #LIPSTICKTOOMA

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV

Här låser vi på ekipage 2,3,4 och vänder blad… Ska bli en riktig rysare att kika vem som kniper 1:a platsen ! Ett fantastisk lopp att beskåda!

Spetschans: #HOBOKENAM , #BARBROKRONOS

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

en 3% are som är bortglömd hittar vi i #KALASHNIKOV …Mer stark än snabb och har en bra spurt.

Spetschans: #VISCOUNT , #MOSES

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5,8,11,12

Avd 6) 2640M AUTOSTART TRAV

#ÖNASPRINCE blir väl favorit och mest för den riktigt fina raden med 1:0r men ekipaget möter bra motstånd denna gången och det är fler om prispengarna i detta loppet … #SANMOTEUR är en Klassig sort som alltjämt är obesegrad (fem raka). Avgjorde mycket enkelt senast.

Spetschans: #ÖNASPRINCE , #SANMOTEUR

Vi tar med hästarna: 1,2,3,5,8,10

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi får se #PLEASUREFORCASH som äntligen fick ett bra startspår !  Hästen har en härlig kapacitet och glänste rejält vid spetsseger 8/8, helvass spurt senast.

Spetschans: #PLEASUREFORCASH , #EVERESTSISU

Vi tar med hästarna: #PLEASUREFORCASH

_________________________________________________________________

Vi kör 25 andelar till helgens V.75 !

  • Grattis till Janne i Luleå som skickade in ett spikförslag förra veckan på #VICTORY’S CLUB till 14 gånger pengarna WOW !  Vi skickar dig en ”jag spikar bäst i Sverige ” Tischa med en tillhörande Keps !

 

Mvh

KRICKEN