V.75 systemet 9:e Februari SOLVALLA

Solvalla Solvalla, vårat härliga SOLVALLA ! MUMS nu öppnas dörrarna återigen !

  • SPÄNNING
  • DRAMATIK
  • BLOD
  • SVETT
  • TÅRAR
  • HURRA ROOOP

Glöm ej att boka bord i restaurangen: 08-627 98 60 eller maila till  restauranger@solvalla.se

VÄDER: minus 1 grad och det kan komma lite skurar ! Borde inte vara några problem med banan idag ! Full fart idag. Dags att mobilisera travfaktan på bordet och läsa igenom anteckningarna från lopp arkiven… 7 rätt sist på V.86 och dessutom  satte vi några fina spikar till 3-5 gånger pengarna ! kika in hos spiken senare för tt hitta vinnarspel !

” Heta chanser för Nurmos i helgen ! WOW ! Förra året defilerade Nurmos in flest antal  V75 lopp än någon annan …i Helgens V 75 startar han med en riktigt stark uppställning med Ekipage på Solvalla ?! WHATCH OUT ” !

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Struken e ekipage 4:a …  Vi har #UlfOhlsson som sitter upp på #zincojet som blir favorit ! Uffe leder Kuskligan i år och efter detta kommer det inte bli sämre ! Hårt emot står #HIERROBOKO med Örjan i sulkyn… Sist vann #ViktorLyck på just SOLVALLA och gick 3:e utvändigt och låg kvar vid anfall… med ryggar kvar sista 500 m gick #HIERROBOKO  ut med 200 kvar mycket exemplarisk seger med knapp vinst ! #örjankihlström vann senast med hästen #DREAMLADYGLATIGNE som står innanför men väljer alltså idag #HIERROBOKO  ! Varning för ekipage 1 med #SAHARASANDSTORM som kommer hit med en vinst i bagaget från FINLAND. En mycket stark häst men hittar han ut från spår ett ?!

Vi tar med Hästarna :1,2,4,5,7,10,11,15

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Björn höjer sig själv med #ELFITZGERALD som vi får anse inger respekt ! 33% i seger procent och på förhand ser det rikta bra ut ! Tror många kommer glömma bort #HAVEFUNWITHME och Untersteiner som man bli etta i mål och då blir det korsdrag i kupongerna,,, Men verkar som stallet inte har det rätta flytet Hmmm &%€# Jorma kommer till start med #HEVINBOKO och som gick senast 3 utvändigt, och fick göra ett grovjobb men  fullföljde godkänt… Tycker inga ekipage är så där att man dreglar över att sätta ett streck i detta loppet ! Spika #Björn eller ta med alla ! Upp till bevis nu för alla ! VEM ÄR BÄST

Vi tar med Hästarna :  ALLA

Avd 3 ) 2640M AUTOSTART TRAV. ( V75 Lärlingschampion )

Grattis säger vi till #emilialeo för det fina priset ”årets komet” som hon fick senast och nu får hon visa upp sig med #EXPRESSODOC… Ha lite koll på #MarysOverandout som har bra form för dagen och krigade in i det sista  senaste. Öppet lopp och alla vill vinna detta Lärlingschampionatet !

Vi tar med Hästarna :  ALLA

 

Avd 4 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Här står det mellan #ARRAGON #JÄRVSÖODIN #BELLFAKS Inget mer att säga om detta loppet mer än att #bellfaks gick senast från spår 15 och rundande allt och vann,,, SLITSTARK HÄST ! ( Spiken och ett gästspel från Jocke i Sundsvall har lagt en spik i detta loppet )

Vi tar med Hästarna : 1,9,10

 

Avd 5 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Örjans bästa chans idag kommer i detta loppet tycker vi… #FASTMOVINGCASH. Av namnet att döma kommer pengarna snabbare än han hinner i MÅL med denna sköna häst ! Björn spikar sig själv med #WINDOFVICTORY där den finska sisusen ska göra rätt för sig ! Vi stänger loppet med två ekipage här !

Vi tar med Hästarna : 5,14

 

Avd 6 ) 3140M VOLTSTART TRAV

I detta lång lopp hittar vi Nurmo med sin #Manofthematch som visade upp sin bästa sida senast och vann efter elva månaders tävlingsuppehåll ! Som vanligt när hästar får ett lopp i kroppen brukar dom komma tillbaka i ännu bättre regi ! #GLOBALUNLIMITED kanske vi tycker ska räcka här ,,, nu kommer ekipaget tillrätta med rätt distans. Vann senast på samma distans från 4:e utv, på 1100 kv, gick utvändigt ledaren 500 kv, och sedan avgjorde ekipaget  lätt, 12,8/1000. ( Bergsåker)

Vi tar med Hästarna :3,4,11

 

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

OBS ! Kan uppdateras efter stallsnack idag men förstunden går vi emot Ingves och #PERFECTDYNAMITE trots att Ingves väger 100 kg mindre än #antelisell… 😉

Vi tycker i lopparkiven att #ADIAGOTROT kämpar och vinner mera med hjärtat och vi går våran väg och spikar #ADIAGOTROT … Men det är flera roliga drag i detta loppet… Vi får se om vi hinner ändra oss !.

Vi tar med Hästarna : #ADIAGOTROT

 

Håll tillgodo och jag citerar GUNDE SVAN: ” Bara klurigheten och klättervilligheten finns ” Så fixar ni sista nyckeln och i detta fallet får det bli SJUAN ! Gör som Jocke i Sundsvall och var med Spiken och spela och vinn priser… Maila in till travtips@travspiken.se och berätta om ett vinnarspel och döp mailet till Spiken så kanske du är med Nästa Lördag och spelar !

Välmött allihopa och glöm inte att greppa ordning potatisgratängen i tid nu… Ska bli kul att gosa ner sig i fåtöljen och kika på Riktigt roliga prestige lopp mellan kuskarna ! Vem vill utnämnas till Champion !

 

Mvh

Kricken