V.75 tankar och grunden för Andelsspelet ! Jubileumspokalen #SOLVALLA

Jahopp nu är det äntligen dags för #Jubileumspokalen och vi fick ett väldigt spännande startfält med 12 st högintressanta individer ! Till årets upplaga krävdes det väldigt  höga startpoäng för att komma med i loppet så det bådar gott för ett riktigt krig där ute om Vinstpengarna.

  • Denna vecka är det alltså V.75 istället för V.86 så bli inte förbryllade 🙂

 

Avd 1) 2640M AUTOSTART TRAV

Två strykningar häst 3 och 4 vilket gör att #ULTIMALUNAGRIF får spår 5 och vi tycker att det finns en möjlighet till spik ,,,

Vi tar med hästarna : 1,2,5,7,8,10

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Öppet kallblodslopp och vi kikar närmare på hästen #TrollSolen som har toppform och tränaren är väldigt optimistisk inför denna start. Se upp för #BRENNEBLISSI, #G.JERKEN, #STUMNEFYR !  Spets tar nog #ruscan som brukar vara snabb ur volten.

Vi tar med hästarna : 4,6,8,9,10,11,13,14,15

 

Avd 3) 2140M VOLTSTART TRAV

  • #Gina Schermer – Barfota runt om. ( Jänkarvagn )

Vi tar med hästarna : 2,3,4

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

  •  #Princess S.W – Helstängt huvudlag,  ( Dags att strunta i galoppen så blir det vinst )

Vi tar med hästarna : 1,2,3,4,5,6,9

Avd 5) 1640M VOLTSTART TRAV

Sprinterlopp i 5:e avdelningen. Vi finner en trevlig krabat #ECURIE D. som  är ett obesegrat löfte som inlett tävlandet med fem raka segrar. Vet inte hur det är att komma två och går från klarhet till klarhet i sulkyn finner vi kungen #Goop i vagnen, ett svårstoppat ekipage!

Vi tar med hästarna : #ECURIE D.

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV    ( JUBILEUMSPOKALEN ) ( Prispengar : 1.000.000 kr )

Äntligen ett fantastiskt lopp att begrunda till ett fint Barolo vin i glaset… Notera att #Villiam lär vara rejält iordning till detta loppet och han vann Europaderbyt förra säsongen och har kapacitet till att vinna igen. Barfota runt om samt eventuellt jänkarvagn,,,, Men se upp för #PERFECTSPIRIT som står i enbart 4% och det är Carljohanjeppson i sulkyn. bara ettor och när han inte vinner blir det galopp ,,, ” Se mer hos spiken ” Måste med på kupongen !!

Vi tar med hästarna : 2,4,6,8,9,10

Avd 7) 3140M VOLTSTART TRAV

Äntligen är våran favorit häst med i matchen ! MR #OnTrackPiraten som såg bättre ut senast och kanske är lite på gång nu när hans årstid börjar ta vid och hästen ser fortsatt väldigt fin ut. Naturligtvis blir det ett spikspel hos ”SPIKEN”  När han var som mest uträknad har vi alltid stått vid hans sida och lirat Spik och så även nu! En självklarhet om man vill gå rakryggad inom travsporten att man lirar vinnare på hästen. Det är för lite spelkurage där ute  😉

Vi tar med hästarna : 1,6,12,13

Hoppas vi ses i vimlet imorgon… Vi kommer vara där och bevittna travhistoria vi kanske ses där 🙂

Vill du hänga på oss och ta del av inside information kring travomgångarna, maila in till travtips@travspiken.se

Välmött travfantaster 🙂

 

Mvh

Kricken