V.75 tips 6:e December 2019 #Åbytravet

V.75 tips 6:e December 2019

#Åbytravet

Start tid: 16:20

 

Jahopp! Nu kliver vi in i Vintertids säsongen på allvar och då gäller skotvång. Jag kan tycka att det blir lägre klass i loppen och lite mer stumma lopp. Det positiva är ju när Winter Burst drar igång…. Det känns lite som att vara på en festival där det händer saker flera dagar i rad och lite kaosartat att hinna med och kika i lopparkiven samtidigt som att fatta beslut kring V.75 uppbyggnaden kring loppen. Man får vila sina ögon på Travgodis borta i Frankrike under vintern där deras vintermeeting hålls. Där rads ju alla det gigantiska loppen upp en efter en hela tiden 🙂 När vi tänker framåt kring travspelet så händer det allt som oftast om hästar som lägger krutet från början blir allt tröttare med skor på när dom svänger in på upploppet och banförhållandena blir mera ansträngt även där som vi måste väga in när vi kikar på hästar som är högt spelade osv …

Uppdaterat kl 12:00 Fredag 🙂 Återkommer som vanligt med mer info !

Nu börjar jakten !

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

En som såg fin ut senast vid senaste starten är ju #MARTINDEBOS och han öppnade lite överraskande snabbt senast och vann lätt från spets. Högkapabel och tar han ledningen från spår 1 ?? Jag tror #REVERENDWINE tar ledningen från spring spår 6 och han har ett passande läge för en startsnabb travare som denna. Han var två senaste och vinsterna har kommit just från spets och ska räkans tidigt. Varningens finger för Bakspårs hästen  #PACIFICFACE som lever mestadels på sin styrka. Han vann ju direkt efter lång vila senast och #guiseppo kan göra så att fältet ser ut som en påse spaghetti !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,6,10

Avd 2 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Springdistans och det är ett klass 1 försök med final i December… Och det är enligt namnet på hästen ”Det är dags nu” för #beartime! inte för ölen skull utan för hästens skull. Han har inte fått chansen till slut på sistone utan har suttit kvar med krafter kvar och är ju i toppform.

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,6,10,11

Avd 3 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Öppet lopp och många treåringar som är på väg uppåt i karriären… Den som vill åka miljövänligt kliver på #TAKETHE A.TRAIN som lovande travare och jagar tredje raka i helgen. Gjorde en hel del jobb själv näst senast !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,6,7,10,11

Avd 4 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Lägsta klassen och här kör #örjan #PINEMUSCLE som gick 9,5 senast och har inte varit sämre än trea hittills. Kika i lopparkivet där han var ohotad från spets senast! #DRAGONSTARFLY startat #bergh med som är inne i en vinnarspiral han inte kan ta sig ut ur känns det som 🙂 #DRAGONSTARFLY var rejäl prestation vid vinsten senast och vann utan att vara bottnad gången före och här ska han räknas tidigt.

Vi tar med hästarna: #PINEMUSCLE

Avd 5 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Omgångens snackis häst #STONEWASHDDIAMANT kommer till star igen… Tuff märr i strålande författning och Vann lätt senast och tirvs i tuffa sällskap. Spikaförslag ?!

Vi tar med hästarna: #STONEWASHDDIAMANT

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Legolas Minne körs över sprinterdistans och känns som ett ojämnt Gulddivisions lopp men det roligaste loppet att kika på i helgen:) #BETTINGGANGSTER debuterar i Gulddvisionen och ser ju helläcker ut. Möter äldre hästar men får ändå tipset av mig igen…

Vi tar med hästarna: 1,2,3,5,7,8,10

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Bronsdivisone i helgen håller bra klass… Vi har ju kikat på #VELASQUEZGAR ett tag och kommer med form nu och kan skrälla till. Se upp för #NIGHTBRODDE som ser hel läcke ut och gjorde ett fantastisk  intryck vid en enkel seger från ledningen senast där han bara forcerade till spets WOW !

Vi tar med hästarna: 5

 

Mvh

Kricken