V.75 TIPS #Åby 25:e April 2020

#V75 TIPS #Åbytravbana 25:e April 2020

#v75tips

Tid: 16:20

Stortrav och (  PARALYMPIATRAVET, FINAL ) Men publiken lyser med sin frånvaro 🙁

#Coronaviruset #covid-19 behåller sitt grepp men travsporten håller igång sin verksamhet på ett beundransvärt sätt och kommer lindrigt undan jämfört med hur det kunnat se ut ?! För dom som har tittat på startlistorna till lördagens tävlingar på #Åbytravet kan jag bara säga att vi har en fantstisk ” LÖRDAG” att se fram mot. Huvudloppet får man ju säga blir ju i sista avdelningen där man har samlat de 10 bästa topphästarna och vi får se #DISCOVOLANTE från innersniffen och några hack utvändigt om sig finner vi #ELIANWEB. Detta mitt herrskap blir en riktig högklassig TRAVSPORT och nu förstärkt med  60 miljoner kronor i           ( JACKPOT) till en ensam vinnare !

Se upp för #AlessandroGocciadoro som kommer med en buss fullt med hästar som vill vinna 🙂 Ska passas !

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV.   (  LOVELY GODIVAS MINNE )

Stoeliten inleder denna spännande  jackpot omgång.  Helgens lir blir på #ConradsRödluva som får bära favoritskapet på sina axlar. Hon går från klarhet till klar het och har för hög lägsta nivå ! Liten varning för #RACINGBRODDA som gör årsdebut men kanske är bortlottad.

Vi tar med hästarna: 5,8,11

Avd 2) 2640M AUTOSTART TRAV

Denna häst mitt herrskap är en raket ! Uppåt från stallet och det blir en solklar SPIK ! #ZEPPELINKYUBAR

Vi tar med hästarna: #ZEPPELINKYUBAR

Avd 3) 3140M VOLTSTART TRAV

Vi inleder med några få streck som vi har krut kvar att måla på ! Tre volter och 15 hästar , jag säger det igen , det blir aldrig som man tänkt sig! Ska man plocka ut något ekipage blir det #PROSPEROUS som blir kusk förstärkt med #adielsson och även #CYRIUS D’ARIANE som såg brutalt fin ut senast från spår 8 som vann med styrkan som vapen.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV

#INDRA’SSECRET kommer bli för hårt spelad till Lördagens lopp… Först ville jag spika men men !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

#PASTORPOWER borde få vinna snart… ”SPIKEN” har hästen under luppen och hälsar att det blir spel igen på hästen. Men vi har mycket kvar att ge och vi sparar inte på krutet här !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Vilken häst vi får se här #VIKENSHIGHYIELD. Hästen har härlig kapacitet. Tänt till ordentligt i ny regi och kom lätt undan till slut senaste starten.

Vi tar med hästarna: #VIKENSHIGHYIELD.

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV     (  PARALYMPIATRAVET, FINAL )

WOW ! SPÄNN FAST EEEEER HÄR BLIR DET ÅKA AV !!! Spår vinnaren blev ju #discovalante som eventuellt tar ledningen men såg ni senaste starten från #elianwebb ?! Vilken start raket och vem som vinner hänger helt på vem som tar ledningen. Kommer #Discovalante till ledningen vinner han. Annars hamnar #MILLIONDOLLARRHYME utvändigt #elianwebb och vinner utvändigt ledaren ?!

Vi tar med hästarna: 1,3,4,5,6,9

 

_________________________________________________________________________

Ha en kanon trav helg 🙂

  • Ett tips är att göra ordning riktiga #Sibyllavarmkorvar , köp till extra av allt med räksallad rostad lök m.m. Plocka ut TV´n på altanen eller balkongen och förbered med bubbel när ”SPIKENS” förlag går in som vinnare. Vrid upp ljudet på TV´n och känn referaten skråla ” IN PÅ UPPLOPPET, HÄÄÄÄR KOMMMMEEEERRRR DOOOOM ” och gör iordning en ordentlig varmkorv och låtsas att du är LIVE på travbanan !

Ta hand om er och lycka till med spelet !

 

Mvh

KRICKEN