V 75 Tips #Bergsåker December 14:e

December 14:e

Bergsåker Travbana 

Start: 16:20

Bråket mellan Tv 4 = Staten och C more bäddar för att man nu överger kanal 4… Men ingen panik i tomteverkstan nu ! ATG:SE ser man ändå travet med mer kvalitet och bättre analyser så bara njut på webben istället !

Så här dags in på December skulle det ju ha varit en vinter omgång men enligt SMHI blir det rena Vårdagen… Kan bli en tung bana sägs det men jag tror att Banpersonalen är förberedda och det är ju fortfarande minus grader på nätterna så banytan under evetuella slasket kommer vara hårt och stumt 🙂 Jag ser att #GLOBALTRUSTWORTHY är streckad till 68% ?? Han vek ner sig senast i täten och gillar INTE slaskiga banor… ! Idag kommer #ontrackpiraten till start som vi alla älskar och det är klart han ska med på kupongen och som vanligt när ni kikar in hos ”SPIKEN” så är han spelad… Synd att inte den riktiga vinterkylan har infunnit sig för då går ju KUNGEN av Dalarna som allra bäst… Och nu är han verkligen bortglömd så oddset kommer bli riktigt bra:)

  • Senaste kl 15:00  #Bergsåker travbana är under all kritik och V4 spelas efter lopp 12
  • #BARITONEARTIST värmde katastrof idag !

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

Många spikar nog #DEEDESTAR som gjorde en stark avslutning senast men hann inte ända fram och det var första gången på kort distans dessutom. Nu kan det vara eventuellt en vinnarhäst igen som har en  tung  spurt och nu är han anmäld till rätt distans igen… Men den bästa hästen i loppet tycker jag mig finna i #BARITONEARTIST som tränas av #MarkusBSvedberg ! Kika i lopparkiven efter denna häst och det ser ruggit bra ut… Han har släppt till rejält och glänst i tre raka segrar och ser Stabil och okomplicerad ut och nu är ju ekipage nr 3 är struken så det blir mera plats i volten SPIK ?

Vi tar med hästarna: 1,4,6,7,12

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Puh, ÖPPET LOPP och fyll på med bläck i pennan. Extra + på #ODDSINDICATOR och #SOLITARYCHAMP ! Som sagt hel öppet lopp och Varningens finger för #PLEASUREFORCASH

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV.  ( Hilda Zonetts lopp – STL Gulddivisionen, Försök 7 i Meeting 8 )

#Timonurmos kommer till start med många hästar idag. I detta loppet heter hästen #GLOBALTRUSTWORTHY som är spelad till 68%. Klart överspelad och som sagt hästen gillar INTE underlaget idag… Det är ju en meriterad häst med perfekt utgångsläge i detta loppet och han gillar ledningen och blir svårslagen därifrån  och det är lite granna varannan gång och då är det ju vinst idag enligt statistiken 😉 ?! Våran kära #ON TRACK PIRATEN är streckad till 6% och när han som bäst behöver vårat stöd så har vi alltid stått vid hans sida genom alla åren och det har gett riktigt bra avkastning ! KOM IGEN NU #Piraten,,, NU VISAR VI SPELARNA ATT DU FORTFARANDE HAR DET 🙂

Vi tar med hästarna: 1,3,8,11

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV.   ( Final i DubbelCupen ) 200.000 kr till vinnaren )

I detta loppet hittar vi för tillfället och nu sticker jag ut hakan lite men är dt inte det bästa kallblods hästen för tillfället #LOMEBRAGE ???  En Stjärna som hittat tillbaka till sitt rätta jag igen. Han är alltid svårstoppad och ser fantastisk ut för dagen. Men nu är det 3 volter till  start och nu ska han kämpa in 40 meter. Det är väldigt mycket för kallblod… En tänkbar motståndare hittar jag i #ÅDNEODIN som förvisso #lgeenden #goop styrde till vinst senast och nu är det #kylin bakom istället… Men kan komma till ledningen och då får #lomebrage vandra likt nordman sjunger utvändigt och det kommer bli en rysare idag 🙂 Men nu är det Final som sagt och då brukar det falla till slut på den genomgående bästa hästen som förtjänar pengar på kontot ! Varning för 1% på #ARTKJARVALD som är helt bortglömd,,, Ta med ekipaget ! Bägge #kylinarna är med och det kommer bli taktik körning från tjocka släkten …

Vi tar med hästarna: 4,5,10,14

Avd 5) 3140M VOLTSTART TRAV

Ha ha lite märkligt med Bilstart med ett lopp på 3140 m… Omgångens häst hittar vi i detta loppet från spår 12 #INDRA’SSECRET jag tycker inte något spår i dessa lång lopp är någon nackdel om ekipagen kör för vinst… Det finns gått om tid att placera sig väl inför upploppet och #INDRA’S SECRET ser jag inte varför det inte skulle gå vägen för… Förvisso är det #bergs andra start med hästen MEN MEN Hårt emot hittar vi i ekipage 4 #MAJETAFDJUPMYRA drog upp spurten senast och fullföljde duktigt som tvåa. Går ju bra i nya regin och jag tror #SPIKEN” sneglar på detta ekipaget oxå…

Vi tar med hästarna: 4,12

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV     ( Stolopp )

Nummer 4 tar ledningen med #EmiliaLeo och kommer sitta där ett tag men kommer få #DIXIEBRICK utvändigt sig ganska snart och #örjan kommer testa för spets och då får nog #leo släppa ledningen.

Vi tar med hästarna: 4,6,9,12

Avd 7) 1640M VOLTSTART TRAV      ( Silverdivisionen )

Dags för Nurmos igen… Jag säger BARA #HAWKCLIFF vilken häst ! Han var bara överlägsen från utvändigt ledaren senast och är på Kraftigt uppåtgående för dagen och han gillar slask och trötta banor… Han får möta invändiga #HAZARDBOKO som drog upp spurten senast i 1V 75 och fick se sig knappt slagen och även idag ser  förutsättningarna fina ut.

Vi tar med hästarna: HAWK CLIFF

 

Fram med glöggen och värm på lussebullarna ! Glöm inte att ta fram mögel osten så den får bli lite rumstempererad och det passar ju kanon till pepparkakorna 🙂 Riktigt kul att se att ni är på hugget i dessa juletider… Förra veckan blev vi 100 fler anhängare som anmälde sig på startsidan 🙂 BOM BOM Till Winterburst kommer vi köra lite Jultävlingar osv så håll utkik… Vi på redaktionen önskar ER en fantastisk Travhelg !

 

Mvh

Redaktionen / Kricken