V.75 tips , #Halmstadtravet 24:e April 2021

V.75 tips , #Halmstadtravet 24:e April 2021

Tid: 16:20

 

I lördags fick vi uppleva en rysare som vi från redaktionen hade i åtanke. En bomb slog ner bland oss som gillar älskar trav, det handlade om ett nytt regimskifte som sker vartannat sekel känns det som. Vi pratar om kallblodsloppet på #Bergsåkerstravet. I avdelning 3 hade alla spikat #OddHerakles som skulle återigen vinna efter sin segersvit som nästintill är omögjlig att uppnå igen nämligen helt obesegrad genom två säsonger WOW. Vi bestämde oss efter intervjun med tränaren att #MånlykkeA.M när svaret blev att hästen kändes förbättrad 60 m till denna start och som hästen klev in i handlingen. #MånlykkeA.M  såg ju fantastisk ut och som han avgjorde… Vi noterar detta maktskifte i Kallblods divisionen och nu sitter vi spänt på att få se ekipaget i nästa start igen. SPIK va ?!

6:orna haglar vi in gång på gång och nu det känns i rygg märgen att vi har det. Vi har stenkoll på hästarna och där vi spricker så är det lite vart vi tar ställning i v75 omgången bland strecken. Vem trodde på galopp på #DEAL DONE ZET  och det var helt enkelt inte Stallets dag med alla deras galopper … Hmmm ja ja ja! Det kändes att vi hade något på gång när vi smällde in #MånlykkeA.M och på pappret  kändes  kupongen klar ” VAD KUNDE GÅ FEL , Jo #Redéns häst galopperar ha ha ha men men !

  • Vädret:   SOOOOOOL 10 grader i luften 
  • Varningen: #LaMauresque endast 5 % på hästen !  Kika i lopparkivet!  Senast klättrade hästen på ekipagen framför som  fastlåst bakom vinnande #QueenRoc. Man kommer ta ledningen och sedan släpper man till #KAlismart och sedan blir man sittandes bakom precis som jägarna på älgpass. Man bara sitter och lurar och när luckan kommer komma i loppet så dödar man 😉 !
  • Tänkvärt:  #EYE IN THESKY D.K. är startsnabb och blev lite överrumplat på #Odense och kom 2:a men kan vara en skrällkandidat se upp! Springspår och man kommer komma till spets i loppet.
  • Lyckohjulet: #ZAFFIROJET är startsnabb och kommer till start med form. Fick rätt lottning och det kan vara avgjort redan !
  • Kusken/ Tränaren:  #Goop kan vara lite av en kusk att luta sig emot under v.75. Kommer till start med inte alltför betrodda och osedda hästar så här får man både in skrällar och lite mera betrodda i ett enda svep med #Goop som tänkbara streck !
  • Måste med på Kupongen: Jag tycker #PHILIPPO i avd 2 ser riktigt fin ut. Vann med jänkarvagn för första gången senast. Kommer med form och en tänkbar skräll i detta lopp.
  • Veckans Luring: #SEVILLA får denna rubrik. #Sevilla som nu återigen ska springa barfota runt om vilket är en stort lyft på #Sevilla. Tänkvärt är ju oxå att Hästen har slagit #CyberLane förr !
  • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken: Det genomgående spikarna sitter på #VIKENS HIGH YIELD och #CYBERLANE. Man gör det ganska enkelt för sig och trav är inte så här enkelt. VI kommer gardera dessa lopp och gå på en egen spik vi har tagit fram. Följ med oss och vinn hos Butiken Svava! https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/144998_V75_2021-03-27_5_5
  • Besök Halmstadtravet: www.halmstadtravet.com

 

Avd 1)  2140M VOLTSTART TRAV   ( STL Silverdivisionen, Försök 5 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Hyfsat lopp där några ekipage lyfter sig över mängden. Från Innersniffen har vi #PAYETD.E. som har gjort starka insatser utvändigt i loppen och till denna start ser inte motståndet allvarligare ut än att lukten på vinstpengar känns inom räck håll… Utvändigt ser vi #StefanPersson med en8 årig brun valack #MITOSGOLD som inte har glänst på länge och får svårt att vinna detta loppet. Våran favorit #BEARTIME fick en pang spårlottning och blir trolig vinnare men måste ta sig till spets. Har ju slagit, #MRPERFECTION #KUNGEDWARD förut så fältet ser ju inte allför svårt ut heller. Men Se upp , hästen började galoppera oprovocerat på upploppet senast  och vi hoppas att det var en engångs företeelse ! #GANYBOY kommer ut på en ovanlig distans och får bevisa att detta är rätt distans innan vi plockar med ekipaget på kupongen. LURING ? Från bricka 5 #KUNGEDWARD. Är hyfsat startsnabb men förlorade mot just #Beartime i Mars på #Åbytravet och så blir det väl denna start oxå. Tog starkt ledningen senast när hästen rusade till spets från bricka 8 men väl där tappade ekipaget positionerna och föll tillbaka , hästen såg sjuk ut ?! Vi får höra med stallet ! #THEREALSTAR Fullföljde bra som fyra senast på #Jägerso. har springspår nu och kan komma rätt på det i loppet. Vann ju på #JÄgerso på upploppet mot #PayetD.E förvisso hamnade hästen i 3 spår men tål att förtäljas. Årsdebut för #RANDEMARR.D !  Galoppfrisk häst och som har galopperat i två av sina tre senaste starter. Årsdebut nu och svårbedömd form. Har visat att man klarar hårt motstånd … Måste vänta in tränar kommentarer. 9 år och mörkbrun valack ser vi i #PABLOANDOVER. 8 starter i år som bäst en 2:plats. Såg toppen fin ut näst senast på #Solvalla där man fick gå en lååååång spurt och och hade krossat fältet men blev precis på målfotot slagen av #Vikingbrodda. Hamnade helt fel från bricka 8 senast autostart kort distans. Nja. 2 starter 2 vinster i år för #ROYALNAVYNEO i enklare motstånd. Upp till bevis i denna starten för att visa vart man står. Ska med tycker jag. #MR PERFECTION har jag nämnt tidigare att hästen har fått chansen i en del lopp men inte tagit chansen. Det händer inget när na tror att NU jäklar kom chansen men nja det där ”lilla lilla extra verkar inte finnas” Eller ?! Maila in till oss på travtips@travspiken.se och ge dina kommentarer kring hästen chanser från bricka 10. Vi säger NEJ, Vad säger du ? Kanske vinner just du en T-shirt och en keps bland dom vi lottar ut som har bäst kommentar kring hästens chanser ! Det vi kommer ihåg när vi har kommit fram till #VIKENSHIGHYIELD var ju hästens prestationer förra året WOW. 17 starter 9 vinster. Ser vi i segerraden trivs hästen i där framme när vinsterna kommer och nu hamnar man i bakspår. Föll tillbaka rejält i årsdebuten och senast blev det galopp. Man har ju sett hetare tips i detta fältet !

Ekipagen som faller inom ramen: 3, 1,4,6,7,8,11

Avd 2)  2140M VOLTSTART TRAV   ( STL Klass II, Försök 6 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj)

( Far: Maharajah ) hästen heter #WINGAITHENKE 0ch är en 4 årig, svart valack ! 3 starter 2020 och tre vinster. 2021 3 starter 2 vinster. Seger procent 83% ! Tänkvärt: Förlorade både start och vinst pengen mot #Stigbrodde på #Kalmartravet för 2 starter sedan som även i detta loppet startar utvändigt ekipaget. #OURPLEASURE är startsnabb och har en fin vinnarprocent på 33%. Men får ge sig i detta sällskapet. #STIG BRODDE ser fin ut för dagen och vet hur man vinner travlopp under sina 9 år. Ska streckas. Varning ! Osett ekipage finner vi i #LAMBADAZON. Men det få loppen jag har sett från Sverige och Hamburg ser ut som en dans likt hästens namn. På utsidan hittar vi  #DIGITALPROCESS  Gör det bra och kommer med god form, men stöter nu på lite tuffare motstånd och förlorade stort mot #Precalculated som oxå kommer till start i detta loppet. Jag gillar vad jag ser hos #PHILIPPO som har redan 2 vinster i år. Sitter hästen bara rätt in mot upploppet och kommer rätt på det så är hästen stark.Vann dessutom med jänkarvagn för första gången i senaste starten. Avgjorde säkert i årsdebuten med ca 40 m och fortsatt bra senast men kom lite väl långt bak in mot upploppet vilket gjorde att man inte riktigt fick chansen. Den evigt betrodde #PRECALCULATED från ett skitspår nu. Höll bra senast men det liksom händer inget i hästen på upploppet men har ju visat fin form men får inte till det. Vi vågar avstå igen ! #CRANK är en liten luring här. Gjorde ju en monster prestation 8:e Mars på just #Halmstadtravet oj oj. Har börjat kanon fint i år och från bricka 9 blir det smygläge och får ekipaget bara komma rätt på det så får konkurrenterna se UPP. I sina bästa stunder kan hästen mycket väl nosa på vinsten och det visade man ju på #Åbytravet 3 mars där enbart #ArvidSH hann före i mål. Men måste gå på från start och det ser ju inte allt för tufft ut att hitta placering i ett tidigt stadie och då kan det bli en liten rysare kanske 🙂 #YUVARAJ håller jag som en liten favorit. Vi har satt en del vinnarspel på hästen och nu ser motståndet lämpligt ut för att vara med där framme. Men från spår 11 blir det ändå chansartat. Sist i fältet #IMANI som inte kommer räcka till utan får en skön Söndagspromenadi parken på Lördag.

Ekipagen som faller inom ramen: 1, 3,4,6,9,10,11

Avd 3)  2140M VOLTSTART TRAV     ( STL Diamantstoet, Försök 7 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Från innersniffen ser vi #VALERIAWARECO Blåste till ledningen näst senast och vann storartat! Höll bra senast oxå i hårdare sällskap men kom inte riktigt till in mot upploppet men jag tycker man kan lyxa till det i detta öppna lopp. #GARCA har varit betrodd men ingen vinst i år. Men till denna start kastar man av skorna och har bestämt sig att poängen ska plockas hem nu och på pappret på förhand intressantast pgr av utrustnings ändringen. Års debut för #MELLBYHAPPY och voltstart på det och tre raka nollor i bagaget. Har ju gått storlopp men vi måste ju höra med #Goop och dags formen först.?! #TIDOREDEGATO Höll bra som 2:a i årsdebuten och lär ha gått framåt med det loppet i kroppen men blev struken senast 6:e April och nu tillbaka. ?? + hamnar hos kusken #KevinOscarsson och får 5 av 5 i betyg av mig. SKRÄLL Har tyckt till som vanligt om denna hästen #JUSTMAKEIT som jag tycker bli bättre o bättre. Det händer lite när kusken visar att NU GÅR VI och senast gjorde hästen riktigt fin prestation och började med att ta sno åt sig ledningen från Bla #Georgiaam och tyvärr fanns #JOYFULTRIX ute i spåren och vann till slut men på Lördag ”SPETSOCHSLUT” WHY NOT ! Även #EYE IN THESKY D.K. är startsnabb och blev lite överrumplat på #Odense och kom 2:a men kan vara en skrällkandidat se upp! Ett annat ekipage att se upp med är #DOMINGOA som kommer till start med FORM. Forsade till spets och tok vann. har chansen här med och ska med på kupongen. #DIVERSITYPELLINI såg jäkligt fin ut på #Åbytravet 6:e Mars där hästen flög fram och spurtade ner Bla #Garca och #TETONSWEETLINDY och den enda busen som var kvar ser vi även i detta loppet med 40 m tillägg nu #Ultrabright. #HannaLähdekorpi har form och ska passas rejält nuförtiden. – minus är kanske formen på slutet. Vad har #kim i kikaren till detta loppet. Satt och sov i kön och fick en bra bit fram till kön senast MEN avslutade bra  till en andraplats men nu på Lördag blir det tufft. Ännu en favorit #DARAHBIBO kommer till start från Bricka 10 med 20 m tillägg. Fastnade med krafter kvar näst senast på #Axevalla och senaste starten blev det uppvisning och vann på ett snyggt sätt. Ska med på kupongen. #JEANS’NPASSION har jag svårt att se hur detta ska lösas sig för ekipaget. Nej Blir det inget tempo i loppet bjuds #ULTRABRIGHT in i leken. Kan ju vara så att den som tar spets har fått kriga så pass om ledningen att man drar ner på tempot och ingen går upp och hotar ?! VEM VET! I sista starten hade man ju även då  40 m tillägg och var ju inte i närheten men lite lite enklare emot och då kan det öppna sig men det blir hårt i mål! #SASHAYMYWAY  Åkte långt från Malmö till Karlstad för att göra årsdebut och nu med lopp i kroppen ja den som visste ändå ?!?! #GRANDE DIVASISU är startsnabb och gillar att gå där framme i loppen. Kan flytta på sig rejält men inte denna gången… Sista hästen i detta fältet #BELENHALLFAS tränas av #RiordanJerry som inte är med bara för att, utan det är vinst som gäller i hans huve 🙂 Men här har man väl tagit sig vatten över huvet ???

Ekipagen som faller inom ramen: 4,6,7, Alla bakom

Avd 4)  2140M VOLTSTART TRAV     ( STL Diamantstoet, Försök 8 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Från bricka 1 startar #PAPPAJONNYSILSE som blandar och ger. Hade tur på #Rommetravet att vinsten kom när ekipaget satt instängda och spetshästen galopperade. Men har ju visat i November förra året att man kan om man vill. Vann över Bla #Dealdonezet och #AMORCERLEVALLO och då med #Goop i sulkyn ska tilläggas. Men har inte startsnabbheten och måste ha tur i loppen. #LAMAURESQUEska inte underskattas. 5 starter varav två från bakspår som inte gillas. Spetsar från alla typ av lägen och näst senast höll #Quenroc hästen instängd. Eventuellt SPIK FÖRSLAG ! Många gånger står det fel i startlistorna på ATG så även nu. #Kalismart gick från bricka 12 senast och inte från bricka 7 och det blir inte lika bra prestationer från dessa lägen. Men har även nu bricka 2 och kommer man i den främre träffen. Missar man ledningen så brukar man gå ganska tidigt och slåss om spets och det är frågan om någon kommer svara denna attack efter 500 m och den troligtvis ledande hästen blir #Kalismart till slut och därifrån rubbar ingen hästen. #WITTY hyfsad snabb ut men i detta loppet hämtar man inget. Har gått lopp och vunnit om större prispengar men hade då tur med motståndet och det är betydligt hårdare emot nu och ekipaget då från bricka 5 hamnade lite längre ner i fältet och gick 3 par utvändigt med en Långsida och sedan följde de upp med en kanons spurt ! Det kommer inte hända här,,, Nej tack ! #LORELEIMARIE Startgalopperade senast och har inte fått till det på ett tag men har ju hög kapacitet vid klaff ! Har ju tyvärr fått möte fel motstånd då antingen #Georgiaam har haft tok form eller så har #alhambramil haft tok form eller bara blivit inlåst i klungan i loppen. Mycket bättre än raden och nu är det kuksbyte på gång och #HenrietteLarsen tar hand om hästen och kommer bli nerspelad tyvärr men vi var först i veckan och uppmärksammade ekipaget. SPIK ?! Även #LAPARADETA kan mycket i sina bästa stunder. 7 starter 3vinster i år men dessa har kommit på Kort disans. Rankar ner ekipaget till en 3 av 5 i detta loppet. Har förvisso spurtat ner #Bansky trots sen lucka men går bäst verkar det som på 1.640 m ! Detta gäller ju även #ARTEMIDEZACK. Men har ju tok form och 7 starter 2 vinster men i enklare motstånd och på sin rätta distans …?! #GITANED’INVERNE har sett hel fin ut senaste 2 starterna. En vinst och senast var det tur för konkurrenterna att hästen inte hittade ut, utan fick klättra på ryggarna i klungan. Är uppåt i formen men tråkigt med spårlottningen. PASSAS! #OTTILIAFRI kommer även denna med sparat då ekipaget blev instängt senast och Även på #Solvalla satt man inlåst så raden ska man inte kika på i detta fallet utan prestationerna och det kan bli bra detta på Lördag för ekipaget ! Vann beskedligt gjorde #EIGHTHOUR på #Jägersotravet framför Bla #AROSEFORYOU och #Archidamia. Gillar att där framme och spåret plockar ner poängen denna gången. #ZANTEGRIF har klarat av årsdebuten på #Solvalla och fick en bra resa men blev inklämd. Följde upp från innersniffen och small till ledningen ”SPETSOCHSLUT” i ett enklare lopp. Får bekänna färg från bakspår och bricka 11 i detta loppet, Kan bli en svår utmaning ?! #RiordanJerry har plockat hem från Belgien #GRACEKEELY som nu har två lopp i kroppen, men fick det sämsta läget och det blir för tufft härifrån. Är en lugn häst i starten och inte hela världen om man inte kommer till spets utan man går upp mot spets efter att alla buskört och sedan ligger man och bevakar.

Ekipagen som faller inom ramen: 2,3,5,9,   11,1,7,8

Avd 5)  2140M VOLTSTART TRAV   ( STL Klass I, Försök 6 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Många osedda ekipage på Full distans 3.140 m ! #ELEPHANT fick innersniffen på Lördag. Har avklarat årsdebuten och ska räknas. 15 segrar och 6 vinster WOW. #DIGITALINDY gör sin tredje start i nya regin och tränare är #Olakarlsson. Förlorade näst senast på denna distansen av en bättre häst #Ganyboy. Sist blev ekipaget åkandes runt hela långsidan och blev dessutom störd ute i fältet och tappade 20 m och efter det startade ekipaget attacken och gick en dundrandes upplopp och slutade tvåa. Tur för vinnaren att hästen blev störd annars hade det blivit slakt! Ska räknas och kommer med form. Kusk förstärkning på #FROMMING av inte mindre än #Magnusdjuse. Många pratar om denna häst som är okörd på distansen utan att nämna föregående ekipage ??? #FROMMING  Har gjort tre starter på svensk mark och vunnit sina två senaste. Är ju startsnabb och såg ju faktiskt stenhård ut på upploppet vid vinsten. Kan man säga kuskförstärkning på #MADEOFSTARS när #Goop kör istället för #Westholm , ha ha ja jag tycker det 🙂 Såg kanon fin ut senast när ekipaget dansade iväg 50-60 m med #Easycash som tillslut drog det sista halmstrået och vann. Ska med på kupongen. #CASSIUSIMA visar kunnande och seger vilja på 2640 m. I år 3 gånger på distansen och 2 vinster. Bör hålla på denna distansen oxå men se upp, bland och ger denna hästen. Sista starten hamnade hästen längst ut på vingen bricka 7 och hittade inte ner utan fick sista platsen och då blev det för långt fram och fick en skön söndagspromenad! kommer få en bättre position nu och och blir farlig vid främre träffen och det är ett måste i detta loppet. #BARADUCHENE har radat upp segrar på slutet och imponerat. Kan öppna snabbt och kom till spets senast från bricka 6 men släppte till #Luckytruc efter 500 m och hade tur på upploppet då att det blev galopp för #Luckytruc. Men har visat att man kan gå från alla håll och kanter och vinner ju imponerande varje gång! Oj Oj vilken prestation av #O.M.FASTSTEEP 14:e April. Vilken genomkörare och jag vet inte men lägg på antal 1000 m och då blir det svårt att göra om karusellen motståndare fick åka i senast. Men vi glömmer inte nästa gång det blir medeldistans. Barfota balans på #STARBEC’SA.TO Z. ! Nöter på och gör det okej, men utan att övertyga. Vanskligt läge och får det tufft vinna på Lördag. #TOTTI FACE Har gjort det bra en längre tid och verkligen höjt sig på slutet. näst senast var han ute på #Axevalla mot #MAESTROCROWE , #Timolane och osv och mötte upp riktigt bra och slutade 4:a. Sen lite förvånande gick hästen ut efter nån vecka på #Rommer och lyckades inte svara #VÄSTERBOIMTHEMAN. Vi väntar in vad #Stefanpersson säger till på Lördag. #BEETHOVEN behöver harmoni i loppet 😉 Kommer från seger men har varit struken efter det varför formen är svårbedömd. + är ju kusken #ulfOhlsson som tar hand om hästen nu ! 3 starter och 2 vinster i år. Höll undan senast #STEPPINGMONEYBOY och kommer med form. Kusk förstärkning på #DIGITALDOMINANCE som visade klass när hästen vann med ca 30 m senast. Går bäst i framkant och jag tror inte bakspår gynnar hästen. Har vunnit när man kommer till spets i loppen och senast på en snöig bana från bricka 9:e hittade ekipaget fram återigen till spets på något underligt sätt men det kommer inte hända här tyvärr,,, Nja blir det! Eller fixar #Kihlström bricka 11 åt hästen.

  • MAILA IN TILL OSS PÅ TRAVTIPS@TRAVSPIKEN.SE OCH BERÄTTA HUR DU SER PÅ LOPPET OCH HÄSTENS CHANSER !

Tufft läge för #ARAGORNAS och spår 12. Är startsnabb och gillar ledningen i loppen. Har startat från brick 12 på #Kalmartravet i november förra året och hade inget med loppet att göra. Kan bli favorit i repris här!

Ekipagen som faller inom ramen: 1,2,6,  3,4,5,7,9,11

Avd 6)  1640M VOLTSTART TRAV    ( STL Bronsdivisionen, Försök 6 i meeting 3 (Final Solvalla 29 maj )

Äntligen lite fart och fläkt igen. Kort distans och det kommer gå undan. Sitter en helt vanlig Torsdag kväll och kikar ut genom fönstret. Snö och kallt och så där att det känns in i märgen om man går ut. Nu får det vara nog snart med detta vädret. Nog om det, här kommer näst sista avdelningen…. Från innersniffen ser vi #UPSTATEFACE och stall #Kolgjinis.  Galopperade som slagen 300 kvar näst senast. Har gått bra i tuffa lopp och det ser inte bättre ut här. Vann ju på Eskilstuna på bra sätt och sedan hade vi ekipaget som vinnare gången efter på Mantorp men då lät man sin bror vinna sin första V.75 seger när man släppte fram sin konkurrent och sedan dess har det inte sett bra ut ?! Till spets kommer #ZAFFIROJET som ser helläcker ut. tog ner många fina ekipage senast bla #Zlatanknick som startar i detta loppet oxå. SPIK ! #Romero har fått möta hårt motstånd och inte kommit till riktigt. Man har försökt utvändigt , invändigt mitt i osv utan riktigt flyt. Men det finns tillfällen som har givits och det ser bra ut på upploppen även fast det har varit missvisande. Något enklare i detta loppet tyvärr inte startsnabb men kan få en framskjuten position och då kan allt hända ! #Timo tränar #ISTANBULBOKO som jag inte har sett allt för mycket av förrän nu. 15 starter i karriären och 6 vinster. Har galloperat i bägge starterna i år och har inte gett sig själv chansen eller oss att få se vad hästen är kapabel till ?! Ja finns det bläck kvar i pennan bör man strecka med denna! #BORDEAUX S.  Vann direkt i comebacken på svensk mark från attt ha tävlat på #Vinscennes och nu dessutom med ett lopp i kroppen. Slog Bla #QuietEwood! Återigen en osedd filur från Italien #ZINKOTOP. Första starten på #Åbytravet från bricka 5 kom ekipaget inte till spets och så även denna gången. ÄR stark men inte denna gången. #ZLATAN KNICK levde upp senast till favoritskapet och ska kanske med på kupongen. Tänkvärt att hästen hade samma läge på #Åbytravet 6:e mars  och #Zaffirojet hade  innersniffen då och höll upp ledningen och #Zlatanknick slutade 7:a då. #QUITE E.WOOD har 6 starter i år och en enklare seger. Fick stryk senast av #BORDEAUX S. från bricka 11 men spurtade urstarkt men hann inte ikapp. Men bortlottad från spår 8 även denna gången. Men jag kikade tillbaka på loppet och kommentarer eventuellt kan ekipaget i detta gäng hitta en träff mitt i klungan pgr av motståndet och då visade ju hästen att den kan göra jobbet helt själv,,, Hmmm kanske Kanske ändå… Och återigen en osedd häst #TEAMOCORAZON som debuterar i ny regi #BjörnGoop och dessutom efter en tävlingsvila.  svårbedömd. Vi får vänta in #Goop kommentarer! #ARVID S.H. gick riktigt bra senast från 3 dje utvändigt efter att ha hamnat lite fel tidigare i loppet så hittade man ut och nu finns inte riktigt samma motstånd i detta loppet. Kan gå ! #CASHVALLEY 5 starter 3 segrar och verkar vara på gång. Men vet inte om hästen kommer att orka gå hela fältet … ??? #PEREUBU var vi tidigt på och har ju flyget till ledningen de två senaste starterna. Orkade inte senast och ställer mig frågan om detta är hästens melodi bakspår.. Vi inväntar Stallkomentarer innan helgen.

Ekipagen som faller inom ramen: 2 ,  alla

Avd 7)  2140M VOLTSTART TRAV   ( Paralympiatravet, deltävling 3 )

Översikt av Lopp 7. Många kommer hålla #CyberLane som favorit och blir lite väl stor favorit kanske . Jag kan. tycka att det blir svårare nu från bricka 7 att tas sig till ledningen och det kan bli dödens för ekipaget. Se upp för en liten skräll i ZarenneFas som får en perfekt startrygg i en normalt sett snabba HandsomeBrad. Tyvärr blir väl #AetosKronos bortlottad men kan givetvis vinna om det blir hårt tryck i loppet. Ett bra läge kan elitloppshästen #ChiefOrlando få en dröm för ekipaget hade ju varit att sitta i  vinnarhålet efter startrusningen. Se upp för #Sevilla som nu återigen ska springa barfota runt om vilket är en stort lyft på #Sevilla. Tänkvärt är ju oxå att Hästen har slagit #CyberLane förr !

Ekipagen som faller inom ramen: 2,5,6,7,12 

____________________________________________________

 

Ha en toppen travhelg 🙂

 

Mvh

 

”KRICKEN”