V.75 TIPS i HALMSTAD 14:e Mars 2020

V.75 TIPS i HALMSTAD 14:e Mars 2020

TID: 16:30

DD: 18:20

V.75 tipsen levereras BY ARLA ( SMÖR ) Hmmmm Fredags mys !

Nu gäller det att smöra ner sig i programmet och kika extra i lopparkiven… Ska bli kul att se #bottnasfantom i Avd 2 som trivs bäst utan skor och det är ju ett gyllene tillfälle på Lördag att dessutom vinna 😉 Riktigt fint Gulddivision lopp i Avd 3. Uppåt från Stall T.Z. ! Det är viktigt att vi håller koll på barfota och vilken vagn ekipagen har. Man får ju en indikation om stallet ställer upp för att vinna ! Vi behöver inte vara oroliga för hur banan sköts i Halmstad. Jag tycker att travbanan har Sveriges bästa personal kring hur man sköter underlaget på Halmstadstravet 🙂 Det blir en snabb bana som vanligt och det gynnar i detta läget ekipagen som har framspåren i loppen 🙂

  • Uppdaterat kl 22:14 Torsdag,, Som vanligt återkommer vi närmare start !

 

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

15 hästar på 3 volter och det blir alltid stökigt 🙂 Det blir ingen solsemester för #POWERVACATION i detta loppet 🙂 står riktigt bra till och kommer tampas om spets mot #rexine  som glänser för tillfälligt och nu blir det kusk förstärkning med #goop !

Vi tar med hästarna: 2,3,5,14

Avd 2) 3140M VOLTSTART TRAV

Stayer lopp ,- långlopp Hmmm Detta är det i grunden sämsta loppet ! Man drar sitt hår redan, ha ha ha Här får vi se #BOTTNASFANTOM som är Nurmos tränad och med #goop bakom… Vann i comebacken i december och har kunnande för att utmana om pengarna. Hårt emot blir det med giganten #MAESTROCROWE. som tränas av #PetriPuro ! Ta i beaktning att det är 4st ready cashare med i loppet !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 3) 1640M AUTOSTART TRAV

Jag ger #DISCO VOLANTE en chans till.  uppåt från stallet och det lutar åt vinst trots spåret..

Vi tar med hästarna: 2,7,8

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV

Ungdomslopp med spårtrappa. Här vi får vi hålla koll på #VIKENSHIGHYIELD som är #robertbergh tränad som har förmodligen den bästa formen på sina hästar i nuläget. Toppintryck vid seger senast i årsdebuten med barfotabalans. Islossning på gång!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

Stallskriket är ju för dagen #CARLOS KEN som för första gången går utan skor WOW… Eller så blir det bottennapp 🙂 Se upp för #FOURGUYSDREAM Läcker vid seger efter mycket vass avslutning senast. Under stark utveckling. Given. Jag tror ”SPIKEN” kommer nämna #ROOFPARTY i detta  loppet ! Bra med inspelade pengar på Vinnare på denna häst,, Givet streck!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Vet inte men det kommer nog bli ett mer rafflande lopp detta STL Silverdivisionen än Gulddivisionen tycker jag ! Vilka hästar vi får se BOM. Ha ha #GRAINFIELD AIDEN stannar i Sverige ett tag till.. Men vilken form hästen har gode gud alltså… Men många om budet här. #Sevilla kör med amerikansk vagn och ska ju passas här !

Vi tar med hästarna: #GRAINFIELD AIDEN

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV

Rätt balans nu BARFOTA BAK på #HECTORBOKO som jämt nere i Tyskland går med just detta skoval. När ska #Untersteiner vinna om inte i detta loppet med #ADDE S.H. som nu väljer barfota runt om. Senaste lekte #JEFFERSONDOTCOM med #Taigawwodland på upploppet , det blir samma sak idag men räcker det mot övriga fältet ?

Vi tar med hästarna: 2,8,9

____________________________________________________________________________________

Mycket roliga lopp att se framemot 🙂

  • Öppna lopp och många om budet och det finns nog inga dåliga streck till Lördagens omgång 🙂

 

Mvh

Kricken