V.75 Tips Jägerso 23:e November

V 75 Tips

Travbana: Jägerso

Kl : 16:20

 

Många fina hästar kommer till Start idag .. Och Många pratar om dessa 40 miljoner i potten WOW ! Kan bli en del spelvänliga lopp där vi får bra odds 🙂 Glöm inte bort att koka upp glöggen lagom till första loppet går av stapeln och ta gärna en pepparkaka med mögelost på så får vi en mysig start på Travdagen 🙂

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi hittar omgångens riktiga smäll karamell #CAMPOBAHIA. Fick senast en plump i protokollet och alla spikar men vi jag kommer lägga något extra streck här så är vi med till 100% !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,6,9

 

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

#åke hälsar att han sitter i täten med #BORDEAUXDOC och senaste starten glömmer vi! Han var ju fin vid spetsseger näst senast och han håller fullt ut i detta loppet! Bra chans idag om han är lika fin som vid segern. Bägge #Untersteinser är med och som vanligt blir det taktik körning och jag tar som vanligt med bägge ekipagen! Glöm inte bort #OTTENSFILOSOF 10%

Vi tar med hästarna: 1,4,5,6,9,10,11,12,

 

Avd 3 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Första gången #adielson kör #FRANKLINFACE för första gången och nu blir det voltstart och han är ju kung från detta lägret spår 6 ! Måste ju vara dags snart för #VELASQUEZGAR och Har ett passande smygläge och lär köras på chans, men han fäller många om det skulle klaffa. En riktig outsider kör #HenrietteLarsen nämligen #ELDORADOMEARAS ! Satt fast med krafter kvar senast och såg fin ut över mål efter vinsten gången innan ska inte räknas bort. Och #HenrietteLarsen har ju hög form och vinner allt nu förtiden så även i V4:an tredje omgång idag  BOM BOM #LOVEHÅLERYD går ner klass för att hämta lite enkla pengar !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12

 

Avd 4) 1640M AUTOSTART TRAV.   ( Svensk Uppfödningslöpning ) 700.000 kr till vinnaren !

Här kör #adielson #ARMANIDEGATO som valde dödens efter 600 meter i uttagningen och avgjorde i kraftfull stil. WOW ! Möter #GLOBALBADMAN och det blir fight om ledningen och då kan det bädda för #GORDONBRODDE, #FIREPISTON , #AGOOD POINT OSV 🙂

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5,8,9,10

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Två hästar som alla verkar tro på ?? #Adielson upp igen bakom #DEEPPOCKETS som tar ledningen och då får vi räkna på vem som går upp utvändigt… Och det blir väl #MANATWORK och nu kommer stallet gå tillbaka till någon formar skygglappar för han svarade inte bra på ändringarna senast !  Bort glömd är det fantastiska vin sorten #BAROLOD.K. med #Flemming som bara vinner och vinner !

Vi tar med hästarna:  2,4,6,11

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV

Här kommer min favorit efter #ontrackpiraten nämligen kickboxare #TAEKWONDEO ! ”SPiken” har vunnit en hel del på hästen och kommer fortsätta spela vinnare på ekipaget!   Se upp för #VELVETGIO som såg helt fantastisk ut och gick otroligt bra när han krossade sitt motstånd från dödens senast. Givet bud igen! Uppåt i stallet för #racingmange som de anser vara deras bästa chans !

Vi tar med hästarna:  2,5,6,10

Avd 7 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Vi går på #adielson som kan få en riktigt bra dag idag ! Och vad kommer inte bli bättre än att segra i sista loppet 🙂 Mycket kapabla hästar emot !

Vi tar med hästarna: #ESPRITSISU

 

Vi kör 45 andelar och nu går vi för potten ikväll 🙂 Lycka till och nu gäller det att vässa på glöggen lite extra 😉

 

Mvh

Kricken