V.75 TIPS #Jägerso 4:e April 2020

V.75 TIPS #Jägerso 4:e April 2020

Tid: 16:20

 

Hej och Hopp ! Dags för en riktigt fin Travlördag igen … Vi kommer från redaktionens sida avstå spel på                                           ATG: Tillsammans / Travspiken till Travsporten visar upp sig från den bästa sidan igen … Men som vanligt svarar Kricken och ”SPIKEN” för loppanalyser m.m som vanligt för Er men spelet och insatserna återkommer vi med 🙂 #Jägerso får visa upp sig och glänsa helt själv här i denna V.75 omgång.

  • Bästa spik i omgången *#NORTONCOMMANDER , efter intervjun från #conrads stall !
  • Helgens Roliga Vinnarspel: #ALPHA K. OJ OJ vad fin hästen var senast vid vinst !
  • Helgens Vinnarspel: #PROSPEROUS men kommer väl tillslut hamna under spel till 2 gånger , Vi får se !

 

Avd 1) 2640M AUTOSTART TRAV

Kriteriet #POWER vinnaren kommer ut i detta vår väder och vi hoppas han från vinterträningen kommer ut och får glänsa i  solen!

Vi tar med hästarna: 1,2,6,7

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

I dessa tider kommer ju fina hästar ut från mörkret och vi tar med alla från tillägget så vänder vi blad !

Vi tar med hästarna: 6,7,8,9,11,12,13,14,15

Avd 3) 1640M AUTOSTART TRAV

Favoriten #VAN GOGH Z.S. startar från spår 6 och vet inte riktigt om 1640 m är riktigt hästens första alternativ!  Våran första häst blir #FOURGUYSDREAM och även från stallet sticker man ut hakan och går i god för en toppen insats ! Från innersniffen finner vi #PASTORNSLADY som jag höjer varningens finger för !

Vi tar med hästarna: #FOUR GUYS DREAM ,- #VANGOGHZ.S.

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

UPS 73% spelad är #KNOWLEDGE’EM och börjar bli för mycket favorit ! Det finns bättre spik alternativ !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M VOLTSTART TRAV

Silverdivisionen körs i detta loppet! ”Spiken”  Rekommenderar starkt #nikyflax som vi har spelat nu det 2 sista omgångarna och tyvärr inte hittat ut men i helgen vinner han 😉 Det enda hotet ska vara #guden inom travet #goop som har kanon form och Vilka styrningar gossen gör ! Hatten av ! Förra helgens styrning med ##ANTHARABI  var ju ett mästerverk ! #PROSPEROUS måste väl med nu då med giganten bakom !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Nu kommer vi till Gulddivisionen ! Väldigt uppåt på #NORTONCOMMANDER från #conradsstallet  ! Stallet siktar på ledningen och kommer vinna i detta loppet… Träningen ligger på topp och han testade från startbilen i veckan och öppnade väldigt väldigt bra och han kommer glänsa på Lördag säger han ! Håll koll på #luciferlane från innersniffen som såg kanon fin ut i årsdebuten och kan ta spets och då riktas blickarna istället mot innerspåret och blir hästen att slå! Jag förlåter förra starten för #steppingspaceboy som får förnyat förtroende och kommer kriga om spetskörningen ! Jag kan tycka att #untersteiners bästa chans kommer i detta loppet med #CYBERLANE och ska med på kupongen!

Vi tar med hästarna: #NORTONCOMMANDER #CYBERLANE #steppingspaceboy

Avd 7) 2640M AUTOSTART TRAV

OJ OJ här vimlar det av artister och favorit #GIANTSHADOW  är oxå en häst i närtid vi ger en chans till … Men jag tror att det kommer bli körning i detta loppet och här bör vi ta med en hel del ekipage ! Stekhet är hästen #NEROMAXIMUS som blir våran första häst och kommer sno ledningen 😉 ?!

Vi tar med hästarna: #GIANTSHADOW #GIANTSHADOW

___________________________________________________________________________________

Ja då ser vi fram emot en fin omgång och att resultaten går våran väg 🙂 Inget Tillsammans spel utan som vanligt analys spel och vi brukar ju återkomma under Lördagen vid behov och ”SPIKEN” är väl som mest aktiv under Lördagarna för att hjälpa oss att hitta bra Vinnarspel 🙂

Ha en trevlig helg och ta hand om varandra 🙂

 

Mvh

Kricken