V.75 TIPS PÅ #Bergsåker 29:e Februari 2020

V.75 TIPS PÅ #Bergsåker 29:e Februari 2020

TID: 16:20

 

På pappret en riktigt Trevlig omgång 🙂 Idag får vi på Redaktionen Se Elian Webb Live … Vilken monster häst och vilken fin utveckling på denna GIGANT ! Överlag en rent fin sportslig omgång travledningen har fått till denna Vinter Lördag 🙂 #Bergsåker bjuder på strålande sol och ca -3 grader  WOW ! Vi är taggade till tusen …

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi börjar med ett klass 2 lopp och det brukar bli skräll. #FLUKE kommer laddas till ledningen och kommer förmodligen från sitt springspår nå positionen och knipa spets från #ELCHE och #TAKATA och då hamnar #ROYAL T.N utvändigt ledaren … Senast Spurtade #ROYALT.N ner #takata från spets men orkar han utvändigt ?! Många ekipage har tävlat om prispengar kring 40.000kr och är ovana att köra om 100.000 kr… Vissa har testat med blandad förtjusning ?! Ett ekipage som har laddat på är #JUST IN TIME L.A.  som har haft en fin vinter och vann V75 i december. Trist läge men kan gå både från fram och bakspår… 2% bara !  Har kikat lopparkiven och det är rena rama VILDA WESTERN ALLA SLÅR ALLA !

Vi tar med hästarna :  ALLA

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Kallblodslopp och det brukar bli stökigt ! Många riktigt fina hästar vi får se i detta loppet. ? #ängsborken är ju lite lustig och vi kan inte lita på hästen ännu Varningens finger att han går med skor nu för första gången… Vårat drag blir #STEINFAKS som har laddat till detta loppet… Övertygande vinst direkt i sin comback senast. Skyhög kapacitet och alltid farlig.

Vi tar med hästarna : 1,2,4,8,15

Avd 3 ) 1640M AUTOSTART TRAV

PERKELE ! Här har vi en FINSK bombare ! Står i 80% nu och då börjar man bli orolig ! The big ones garderar ?!

Vi tar med hästarna : #elianwebb

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Det måste vara dags snart för #INFINITEKNIGHT ,- tillbaka efter galopp senast och har härdats i tuffa V75-gäng.  Vet inte om det är en nackdel att #GLOBALWORTHY inte håller upp ledningen… Hästen trivs att gå i ryggar bara ekipaget hittar ut …

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5 ) 3140M AUTOSTART TRAV

Bronsdvisionen och tre varv ! Hästen att slå blir #religious Till topp 7 kommer vi ta hästarna 5,6,10 ! #djuse kör #IPPON FUTURA som är bortglömd till 2% Vann på medeldistansen 2680 m och har all tid i världen att vänta in upploppet och positiponera sig för vinst igen !

Vi tar med hästarna:  3,5,6,10

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Här gäller det att hälla upp något fint i glaset ! Silverdivisionen med topp hästar… #manatwork blir favorit men när ska han vinna ???  Stallskriket #GRAINFIELDAIDEN WOW Vilken imponerande insats senast… nu från spår 12 men hästen orkar !!

Vi tar med hästarna:  3,5,6,10

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi avslutar med en pigg 4 åring ,,, 6 starter 5 vinster ! #STRONG HEARTBEAT spika eller markera på ! Riktigt fin häst men möter tufft motstånd och många i fältet är ovana att vinna !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,6,9,10

_______________________________________________________________________________________

Hoppas vi se på #bergsåker och dricker och äter gott och vinner lite slantar 😉 Spiken har några drag som är glödhet …

Ta hand om ER ute i stugorna och våga lite nu till helgen 🙂

 

Mvh

Kricken