V.86 dagen till ära :) 13:e Feb

ÄNTLIGEN lite Norrlandstrav igen så nu gäller ordentlig husmanskost och raka rör !

Solvalla/Bergsåker delar på kvällen aktiviteter … Bergsåker travbana mäter likt de flesta av våra travbanor 1 000 meter i omkrets och banans upplopp är ett av Sveriges  längre! Upploppet mäter 200 meter och kan vara utslagsgivande vilket bjuder in köhästarna som får chansen att ta in på hästarna som sitter i ledningen in på upploppet !

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART   ( BERGSÅKER )

#Aking Bakasyon har mött väldigt tufft motstånd på sistone och gjort det med bravur. Kanske rygg ledaren ?  #MR CLAYTONJ.F. gick från spår 7 senast på Bergsåker och verkade helt stum i benen ?! #BEARBUCKET verkar intressantast i dagens första omgång. Höll riktigt bra ifrån dödens senast Man kommer köra offensivt även denna gång men klart risk för dödens igen.

Vi tar med hästarna: 1,3,4,5

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART  ( SOLVALLA )

#Cash T.J stod på tur för en seger men visst hade han lite tur när luckan kom senast. 3 utvändigt, låg kvar vid anfall sedan  fritt och utvändigt 300 kvar kom lätt förbi och Vann ändå väldigt enkelt ! Vi tror att #CarmencitaMajo vill vara med där framme på en gång och ta ledningen så hoppas #Cash T.J visar på lite Norrländsk jävlar anamma ! #STAR COMMANDER och #GRAINFIELDAIDEN med Emilia Leo i rodret håller vi som favoriter ! Vad händer om #DAYOFLOVE får stå på benen för en gångskull 🙂

Vi tar med hästarna: 2,8,9,10

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART  ( BERGSÅKER )

#ZORROSWING blir tråkigt nog favorit här ,,, Går ner i klass i form av prispengar och vi tror ekipaget är för hårt spelade ! 57% NY KUSK DESSUTOM ,,, Första strecket blir#MellbyDonJuan. Hästen gillar ledningen och trivs bäst där och då håller det hela vägen isåfall.. #TEMPURA kom tvåa senast på Bergsåker från spår 9 som naturligtvis ska ekipaget med !

Vi tar med hästarna: 1,4,5,6,8,9,11

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART  ( SOLVALLA )

Springlopp med Uffe i täten på häst #FAMEBOKO! Första gången startas hästen över 1640 m och pgr av motståndet ” Spets och slut , hämta ut ” Se upp för #BEAUTIFULBACARDI  bra blandningen om man lägger till ekipaget i detta loppet !

Vi tar med hästarna: 2,4,5,9

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART  ( BERGSÅKER )

#BROXIMUSZET står perfekt inne med pengar ! Van att vinna men det långa upploppet bäddar för det bakre hästarna ! Möjlig spik på #SCARPETTA som har gjort det bra hittills ! Van att köra på Bergsåker så Why not ! BORTGLÖMD #BUZZERBEATER

Vi tar med hästarna: 2,3,7,9,13,15

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART ( SOLVALLA )

Här har Jorma en kanon chans med #TIGER JOURNEY hårt emot och in på upploppet här kommer dom ,,, #DREAMCASH med #OSKARJANDERSSON då kan allt hända ! ( Se spiken )

Vi tar med hästarna: 4,8,9

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART  ( BERGSÅKER )

Ja vad säger man,  Riktigt tråkigt att spela #SmedsboFaksen som vi ändå rankar klart högst. detta får bli en chansspik i denna kluriga omgång. #Djuse som vara  offensiv och försöka köra fram och överta ledningen.

Vi tar med hästarna: #SmedsboFaksen

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART  ( SOLVALLA )

Kvällens andra spik,,, #BOMBIBITTS.I.R.Denna härliga häst vi spikade förra gången till 7 gånger pengarna kan vi inte släppa Taget på 🙂 Förvisso ny kusk men men alltid ska det vara något 😉

”Kaffe kaka tredje raka ”

Vi tar med hästarna: #BOMBIBITTS.I.R.

Ha en kanonkväll med härlig travsport 🙂 Maila gärna in till travtips@travspiken.se om ni vill vara med och spela med spiken till Lördagens V75 ! Vinnaren får hem give away iform av T-shirts pennor m,m !

Mvh

Kricken