V.86 Express ikväll BOM BOM ! Vi brukar inte sticka ut hakan MEN !

 

V.86 Express ikväll BOM BOM där #Solvalla tillsammans med #Jägerso tar hand om oss och tävlingsfolket ute på banan ….

Tid: 20:30

  • Vi brukar inte sticka ut hakan som övriga med vad vi har gjort utan tänker alltid framåt för våra följare fattar och det är det viktigaste ! Men sist var väl för en månad sedan men kul att återigen pricka 7 rätt i helgen WOW ..

Ny vecka nya möjligheter till att öka på Julklappspengarna 😉 Det var väl många som i Lördags hade räknat in en jackpot på V75 i lördags uppe på Hagmyren. Det skrällde redan i den första avdelningen och vi får tacka ”SPIKEN” som rekade läget på ekipaget och hade till och med spelat på ekipaget som en av spikarna till 20 gånger ! VI tackar för kaffet ! Men sedan radade favoriterna snällt och lite tråkigt upp sig innan det smällde igen i den sista avdelningen. Till kvällens sista omgång ska det serveras en Napoleon bakelse med ett gått dessert vin när Stoloppet avgöres… Halleluja man kan tro att det är #elitloppsdagen !

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Håll ögonen på #CHUMANI som är en nästa gångare … Galopperade in i första sväng senast och starten efter det så galopperade hästen som slagen dessförinnan så bara den står på benen nu då… 6% MUMMA! Intressant öppning kommer vi få i detta loppet till sist tror jag att #DELRAYPELLINI får spetsen och håller den länge ! Inte så vasst startfält och får svårt att se vem som kan vinna. Ett varningens finger för italienaren #bernard som inte ställer upp för att förlora ! Vi tar med några streck så vi är med !

Vi tar med hästarna: 2,3,5,7,9

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kvällen behållning kommer vi få se i detta loppet ” #VAEVICTISCLUB går från klarhet till klarhet ” Har inlett strålande i ny regin med #Redén med 2 segrar på två försök. spik Varning … Två ekipage gör upp om detta och senast spelade vi vinnare på #cablane som nästan nådde ända fram ! Jag är rädd för att ##VAEVICTISCLUB hamnar utanpå i dödens och kan tröttna så vi tar med lite streck så är vi med och väljer andra lopp att gå kort ! Varning : #Picasso !

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,10

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Ännu en häst som kommit till rätta i nya regin är #COUMBA som har inlett på ett lovande sätt hos #christoffereriksson. Kanske lite för mycket favorit ! Men till ledningen kommer hästen som i grunden är startsnabb… Även här handlar det väl mest om 1,5,6 så det kan inte hända så mycket mera här !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,6,8,9

Avd 4 ) 2640M VOLTSTART TRAV

Voltstart med 15 hästar det blir alltid stökigt … #Kihlström axlar ansvaret återigen med en häst i ny regi och denna gången på #DREAMCREATION ! 1st vinst och en 5:e plats 🙂 Naturligtvis kommer någon från den främre träffen ta spets och vi får se vem som kommer vilja gå framåt…  Det blir en svettig sista runda för bakspårs hästarna… Orkar dom …

Vi tar med hästarna: 5,7,13

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#Velegance tycker jag känns bara bra och står för 2st fina lopp som har inneburit två raka segrar och har formen på topp men håller den sig 3 gången gillt ? Nu möter hästen ett par bra hästar,Vi hoppas på  amerikansk sulky och barfota runt om så kanske det blir smaskens…Men möter för starkt motstånd Eller …

Vi tar med hästarna:  #RACKHAM

Avd 6 ) 2640M AUTOSTART TRAV

#YoungKing har alltid haft en viss kapacitet, men har varit väldigt ojämn i sina prestationer och på senast tiden har han blivit friare i sin gång och vann lätt senast, Mer stark än snabb och  gynnades av det tuffa tempot. #STRONGHEARTBEAT kommer hamna i ledningen och har under några starter sett riktigt fin ut …

Vi tar med hästarna: 6,7,11

Avd 7 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Voltstart med 13 hästar = BÖKIGT ! #jeppe ställer upp med #DONCASH som kom till ledningen senast men gav vika för #DreamKåsgård. Lite Chansartat läge …På framspår får vi se #EMMETTDOWNS som från Tredje invändigt/utvändigt ledaren fick grepp mitt på upploppet och sprang enkelt undan ! Sitter i ledningen från framspår och blir svårslagen !

Vi tar med hästarna: #EMMETTDOWNS

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Min personliga favorit kommer i detta sista lopp på #Solvalla ! #WILDLOVE ser lika fin ut som namnet… Har visat knallform och spänst på slutet. Kommer från 2 raka med en strålande fin avslutning till senast !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,6,9,10

___________________________________________________________________________________________

Härligt att gå in i denna veckan med spellust och självförtroende ! Ta hand om Er därute och kika gärna in hos ”SPIKEN” som även han levererar 🙂

 

Mvh

 

KRICKEN