V.86 Express #Solvalla VS #Jägerso 5:e Februari 2020

V.86 Express #Solvalla VS #Jägerso

5:e Februari 2020

Tid: 20:30

Vädret Onsdag Solvalla : Sol och 3 grader

Vädret Onsdag Jägerso : Sol och 6 grader

Solvalla och Jägerso delar på Express omgången till Onsdagens Trav kväll 🙂

PS: Återkommer närmare med stall skrik och intervjuer !

 

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV.   ( Jägerso )

Öppet lopp om man inte väljer att spika #wonderboy… Senast koma till ledningen ut ur första sväng senast och spurtade mycket enkelt undan till slut. Annars är det ganska behändigt att spela 8 hästar och vem som helst kan vinna så det är inte uteslutet att det skräller till 🙂

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2 ) 3140M AUTOSTART TRAV.   ( Solvalla )

Lång distans och jag tycker 8% #CARLOSMESSI blir favorit…. Ser riktigt bra ut för dagen och är bortglömd bland andra Travtyckare !  Vi låser på 5 hästar så är vi med i matchen !

Vi tar med hästarna: 1,5,7,10,12

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV.   ( Jägerso )

Kikar på loppet och en av favoriterna #INEZALKI gillar ju inte bakspår och även här ett kan alla vinna… En liten skräll hittar vi i #DIAMONDHALL har ett passande smygläge och som får en bra rygg på #GLOBALWIRELESS …  1% BARA ???

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5,9,10

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Solvalla )

Vi väntar med att gå kort … Öppet lopp och här har vi några hästar till start som gör att det kostar inte så mycket att panga på även här och vi kan sitta fortfarande och mysa framför Vinnare på 12:an eller AGT LIVE 🙂

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5 ) 3140M VOLTSTART TRAV.   ( Jägerso )

Här sätter vi in stöten på #PANAMERA som likt en porsche glänser på banan och är för bra ! Farsan heter #scarletknight ! Kan vara så att vi byter vinnare till #DARIOSOTTO som står helt rätt inne i loppet. DAGSFORMEN AVGÖR !?

Vi tar med hästarna: 1 Eller 11

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV   ( Solvalla )

Jag går på #GLOBALWORTHY och tror att ekipaget sitter i ledningen och det kommer bli tungt för #Valetta som kanske ändå orkar gå utvändigt men vi siktar in oss förstnämnda !

Vi tar med hästarna: #GLOBALWORTHY

Avd 7 ) 1640M AUTOSTART TRAV.   ( Jägerso )

Roligt lopp att kika på ! #Vichygrif blir omgången favorit och när det ser för enkelt ut då är det så oxå ?! Några ekipage går ner i klass och vi har råd med nån norrman osv för att låsa loppet så man sitter tryggt !

Vi tar med hästarna: 3,5,7,9,10

Avd 8 ) 1640M AUTOSTART TRAV.    ( Solvalla )

#payet ser ju helfin ut och den som kan hota lite kommer sitta i ryggen vid starten och det är #CESAR F.C. Större under har ju skett men vi lossa kanonen på #payet !

Vi tar med hästarna: #payet

__________________________________________________________________________________

 

Som sagt många om budet i varje lopp men inte så dyrt att låsa på ”ALLA i några lopp ! Vi kör 45 andelar 🙂 Glöm inte att kika in hos ”SPIKEN” som alltid bjuder på fina Vinnare !

 

Mvh

Kricken