v.86 Tips #solvalla VS #åby 15:e Januari

v.86 Tips #solvalla VS #åby 15:e Januari

Starttid: 20:30

 

Ja då var det dags för V.86 Express igen 🙂 Vi ser Björn Goop komma till start med  tre mycket intressanta hästar till start i kvällen Express omgång. Två av dem har inte tävlat på länge och för att få lite bättre koll kikar vi i lopparkiven 🙂 Vi får återse #GreenMamba i Avd 6 som visade både styrka och snabbhet  när hon senast spurtade till enkel seger från rygg på ledaren. Vi har ju även #Sevilla som får bära ett tungt favoritskap i kväll ?! HÅLLER EKIPAGET ??
40 m bakom fältet är inte det lättaste utgången men han har tävlat mot så mycket bättre hästar hela hösten och vintern, så för hästen del går han dessutom ner i klass på motståndet….

Uppdaterat: Kl 16:00 Onsdag , Återkommer med flera analyser !

 

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV      ( ÅBY )

Vi måste ju ta ställning och jag väljer att gå på #GIZMODEVELUWE och det är ju aldrig kul med en spik i avd 1 men hästen har toppform ! Vi får avvakta lite hur tankarna från stallen lyder under dagen !

Vi tar med hästarna :  1,6,10

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV      ( SOLVALLA )

#RELIGIOUS ställer upp igen och vi väljer att samma väg ”TRO”  hästen är startsnabb och trivs i spets och ska bara vinna här !

Vi tar med hästarna : 2,8,11

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV      ( ÅBY )

Vann senast på 12 sista 900 m såg vi #JARETHBOKO som om han inte strular bara vinner sina lopp… Gardering tar vi och det gör vi med bla 3% #PATOSROSE som är bortglömd här ??!!

Vi tar med hästarna : 2,3,7,9,11,12

Avd 4) 2640M AUTOSTART TRAV      ( SOLVALLA )

#INDY D. blir favorit i denna avd men är för strulig i sitt agerande ! Här ser vi #goop ställa upp med #M.T.MOURINHO och han är ju alltid farlig och ska passas !

Vi tar med hästarna : 4,5,7,8,10

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV      ( ÅBY )

Omgångens favorit #SEVILLA som kanske är lite för mycket spelad som vi såg i Lördags! FLOPP ELLER KALKON ?! Motbudet kan vara #JUSTWAITANDSEE som vi talade gott om i mellandagarna men som gjorde en mindre bra insats men kanske kanske men vi får nog börja med det främre ledet för att hitta potentiella vinnare ??

Vi tar med hästarna : 1,3,8,9

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV      ( SOLVALLA )

Här hittar vi den gröna ormen #GREENMAMBA som jag tror håller ihop trots att ekipaget kanske missar spetsen till #BETTINGREBEL

Vi tar med hästarna : #GREENMAMBA

Avd 7) 2640M AUTOSTART TRAV      ( ÅBY )

Det här handlar väl om #HÖGSTENASTALLDRÄNG ,- #ROCKYBEAR ,- #TENGILFACE ,- #M.T.NORDIC SPIRIT

Vi tar med hästarna : 1,5,6,9,10,11

Avd 8) 1640M AUTOSTART TRAV      ( SOLVALLA )

Spets måste ju #CAPTAINMYCAPTAIN bara ta och där får ekipaget sitta in till upploppet ! Bakom kommer #ITALIANOBOKO ,- #DIGITAL CLASS ,- #POLSCRAZYDIAMOND ,- #ENRIKOHA ,- #ANGEL RAZIEL ,-

Vi tar med hästarna : 1,3,6,8

 

Rolig och spännande omgång ! Finnarna attackerar Solvalla likt det finska vinterkriget denna omgången och se upp, SKRÄLLEN KOMMER NOG FRÅN DE BLÅ VITA ! Som vanligt mycket pengar till en ensam vinnare BOM BOM !

Lycka till ikväll !

Mvh

KRICKEN