V.86 Tips #solvalla VS #jägerso 22:a Januari JACKPOTT 16 MILL !

V.86 Tips #solvalla VS #jägerso 22:a Januari ( Jackpott 16 Mill )

Starttid: 20:30

 

Förra veckan hade vi det inom ramen och tyvärr blev det inga skrällar och nu ser vi fram emot stora pengarna 🙂

Ni som spelar lite mindre systemen kan nog spika #VIRGINMAIDEN ! Vi letar skrällar och då ska vi kolla koll på dessa kuskar ! Victor Rosleff ,- Marc Elias ,- Catrin Fajersson !

Viktor kör i 3 avdelningen #MUCHOFLAX till 0% men som ser helläcker ut ! TA MED !

Avd 1)

Vi börjar med en helläcker häst #VIRGINMAIDEN och ser så oskuldsfull ut när den kliver in på banan och verkligen glänser… Nu när jag skriver och har kikat i lopparkiven har hästen glidit upp till ca 60% gav spelen och nu börjar jag få kalla fötter ! Det händer flera gånger mer än sällan att dessa tok spelade ekipage inte lever upp till förväntningarna och jag känner att vi har kommit till det läget … Väljer man inte spik finns det lika bra ekipage att ta med !

Vi tar med hästarna: 1,5,6,9,10,11

Avd 2 )

Om man inte spikar i första kan man kanske göra slag i saken på #PAYETD.E. som ser finfin ut för dagen och kommer från seger. Öppnar allt som oftast bra och utmanar om spets körningen kan vara det som fäller favoriten att det blir för hård körning ?! #CESAR F.C. står ju bra till från spår 9 och kan haka på #PAYETD.E och får en smygresa här !

Vi tar med hästarna: #PAYETD.E.

Avd 3 )

#TENGIL FACE ser vi som favorit här men är ju en riktig strul pelle ?! Bäst här i detta loppet men då måste ju han stå på benen !!! Ny kusk kan det innebära vinst nu då ?!

Vi tar med hästarna: 1,3,6,7,8,11,12

Avd 4 )

Nu ska vi inte bli svaga i tankarna utan se framåt … Vi ser #DON’TBEWEAK komma till start och har 2 segrar på 4 starter så här långt. Med klaff från spår åtta duger han bra återigen BOM BOM !

Vi tar med hästarna: 1,3,5,6,8,910,11,12

Avd 5 )

Denna häst #BESIMZEROK.V har jag följt och vann från spets senast med #uhrberg förra året i Augusti ! Inget tvivel om att ekipaget tar ledningen även här som enda häst i första volten och det kommer bli jobbigt för hästarna där bakom att hinna ikapp !

Vi tar med hästarna: 1,,4,6,10

Avd 6 )

Omgångens klaring kan nog jag lova är just i detta loppet med #sjöström och #HAPPYROMEO ! Man blir glad när man ser att det finns ljus i tunneln med lopp som dessa … över medeldistans kommer ekipaget att hitta till ledningen och blir ohotad där !

Vi tar med hästarna: 8

Avd 7 )

Ja då börjar vi närma oss slutet i denna express omgång.. Spik eller flera hästar ?! #AHA ser ju smällfin ut och har ju ett riktigt bra läge att komma till ledningen…

Vi tar med hästarna:  3,5,6,9,12

Avd 8 )

Vi måste ta ställning och här kommer spiken #ELECTRICALSTORM ! Är ju i grunden bästa hästen tycker jag och nog F… ska han vinna !

Vi tar med hästarna: #ELECTRICALSTORM

 

_________________________________________________________________________________________

 

Grattis säger vi Roger i Linköping som mailade in till oss på travtips@travspiken.se om en vinnare i Lördags på ekipage ett i lopp 5 #NIKY FLAX som vi spelade till 3,5 gånger pengarna a´1000 kr ! Vi skickar hem den gröna tröjan och den gröna oktoberhatten med texten ” jag spikar bäst i Sverige ” Grattis !

Fortsätt tyck till och kom med spel idéer så blir vi fler som vinner !

Stort lycka till denna jackpot omgång !

 

Mvh

Kricken