V75 tips 4:e Juli #halmstadtravet

V75 tips 4:e Juli #halmstadstravet

Tid: 16:20

OJ OJ ! Som han dansade fram #DON FANUCCI ZET ! Hatten av för StallZ och det vi såg igår i sprintermästaren var början på en ny storhetstid och nya miljoner för stallet ! WOW

Det vankas regn i Halmstad och det kan bli lite bökig bana men jag tror banpersonalen reder ut detta !

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV

Omgångensfavorit kommer redan i första avdelningen #UNOICSDUEGNAFA’ 1 kryss 2 ! Blir storfavorit och jag drar öronen åt mig när han blir för mycket spelad … Men som sagt blir svårslagen men större under har skett!

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,7

Avd 2) 3140M AUTOSTART TRAV

Lång distans och det är inte många som klarar detta om man inte är van vid distansen. Ett varningens finger för #arvid.sh som var rejält uppåt vid segern senast och nu med nya kusken i #UlfOhlsson . Emot sig får ekipaget hästen #MATTEO som har 6 vinster på 8 starter. Nu var det en längre tid sen senaste starten blev av och måste nog få något mera lopp i kroppen. En annan kandidat om segerbudet är #NEWPORTBEACH som verkligen inte har latat sig på stranden. är riktigt segervan och blir min tipsetta !

Vi tar med hästarna: Alla

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV

Här behöver vi lite streck för attt känna att vi är online mot pengarna ! Från innerbrickan startar #sevilla och passar bra härifrån men #gustafsson tar nog spetsen med #rick. Ett tänkbart spik spel finner vi i #ZECCHINODORO F.K.S som går med helstängt till helgen !

Vi tar med hästarna: 1,4,5,6,10,12

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV

Ungdomslopp och ston… herregud det är skrällvarning… OJ OJ detta blir svettigt !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

Diamantstoet och 110.000 till första pris. Men jag tar ställning här i #HOSSIANABOKO. Annars kostar det mycket pengar även här… Ska normalt sett vinna här !!

Vi tar med hästarna: #HOSSIANABOKO

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV

Då har vi kommit till Gulddvisionen. #VERYKRONOS med #adielson ser på förhand ut och ha toppchans i detta loppet. Gör sin andra start i guld och börjar växa in i klassen. Barfota nu och bra läge! Spetsen kan #velvetgio ta och blir farlig om vinsten. Lite otur med spåret för #MILLIGAN’SSCHOOL men det är ju en häst man har svårt att lämna utanför… Tänkvärt: Barfota runt om på #cyberlane

Vi tar med hästarna: 2,3,5,6,8

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi avslutar med Bronsdivisionen 🙂 Spetsvann senast gjorde #Ingo och är normalt snabb ut och kommer att laddas mot samma position igen. Ett ekipage som har hamnat utanför i det såkallade gula pricken är ju #SOUTHWINDQUEEN som avgjorde på ett rejält sätt från fjärde utvändigt senast och ska orka göra samma sak i detta loppet! Ett ekipage som verkligen har siktat mot detta är ju #AddeS.H.

Vi tar med hästarna: 1,4,5,8,11

____________________________________________________________________________________

Tråkigt väder men vad gör väl det 🙂 Öppen omgång och många bra spel hittar vi runt om favoriter och tänkta scenarion:) Häng med oss in i denna Travhelgen 🙂

 

Lycka till och glöm inte att kika in hos ”SPIKEN” oxå 🙂

 

 

Mvh

KRICKEN