V86: SOLVALLA OCH BERGSÅKER 16:e Oktober – 19

ONSDAG V. 86 XPRESS
V86: SOLVALLA
OCH BERGSÅKER
Start: 20:30

Ja det var en mörk afton i lördags , Grrr Tror inte jag har varit så fel ute sedan Julen – 65 !! Trodde #Bitcoin jag la som vinnare redan på Torsdagen var en klar vinnare till 9 gånger och sedan kom galoppen och det slutade i att hela dagen var jag fel på det … Ha ha ha VAD HÄNDER !!! Herregud och 1 rätt på V.75 VM ,,, ha ha ha ha Som tur är får man välja bort den sämsta raden men men ,,,, Nu har jag tvättat alla oturskläder och rensat garderoben på lik 😉 Så nu är vi nollställda igen och nu tar vi tag i Xpress omgången imorgon Onsdag ….

Lite spikvarningar på
V86-2:  #Conradsrödluva
Passande uppgift och är ett Toppsto som inte lyckats fullt ut i de största loppen i år. Överkomlig uppgift här
V86-5:  #Ederbob
Slog ett mer meriterat gäng senast och var övertygade vid V75-segern senast och överkomligt motstånd här. Nu åter med Magnus A!

  • Ska bli kul att se hur #TENGILFACE ser ut i värmningarna under morgondagen … Tyvärr Struken ikväll
  • Uppdaterat kl  18:15 Onsdag  …

Avd 1 ) 2640M AUTOSTART TRAV       ( Bergsåker )

#Djuse bröderna gör upp i första omgången… + För #ZODIACKRONOS som har Tre segrar på fem lopp i sommar och visar rätt inställning. Nu har ekipaget bättre distans dessutom än senast.

Vi tar med hästarna: 2,4,6,9,10

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV       ( Solvalla )

Här hittar vi #CONRADSRÖDLUVA som bör Vinna… Men efter i Lördags så darrar man ju med underläppen ändå när man skriver ordet SPIK  på denna härliga häst ! #Goop ställer upp med #FANNYCHENAL han är inte här för att glida,,,

Vi tar med hästarna: 3,8

Avd 3 ) 1640M VOLTSTART TRAV          ( Bergsåker )

Loppet tillägnas Paul Oscarsons Minneslopp där vi hittar några fina Kallblods hästar som ska göra upp … Jag garderar

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5,6,7

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV       ( Solvalla )

#bergh har med en riktigt goding i detta loppet till 2% ! Nämligen #VÄSTERBOLEXINGTON som felade senast och blev Struken för hälta efter senast och kommer från en tävlingspaus. Det finns kapacitet men vi glömmer det loppet och då står han dessutom helt rätt till oxå ikväll! Storfavoriten #GAZOLINEMEARAS Obesegrad felfri men agerade besynnerligt senast. Kan mycket bättre och spetsbud här och nu återigen med Toppkusken #adielson…

Vi tar med hästarna:  2,3,6,8,9,10

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV        ( Bergsåker )

#Djuse kommer åter till start med en Favorit och nu med #ederbob som kanske inte riktigt har fått till det från bakspår. Här möter han #ZORROSWING som har gått liknande lopp tidigare och Går mot sin bästa årstid nu. Fin form igen och är härdad i tuffa sammanhang. Min Outsider.

Vi tar med hästarna:  2,9,12

Avd 6 ) 3140M AUTOSTART TRAV         ( Solvalla )

#Örjankihlströms bästa chans ikväll med #GLOBALWINNER som Rundade snyggt till V75-vinst näst senast. Har visat att han gillar långa lopp. Tips 1:a !

Vi tar med hästarna: 4,9,12

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV          ( Bergsåker )

Dags igen , 1:an kom,, 1:an kom … Can you here me ??  #WALKIETALKIE fick spiken in senaste starten till 6 gånger pengarna och det ser inte sämre ut ikväll för hästen. Han är Rejäl och  som rundade till V75-seger senast. Bra chans att vara bäst även i kväll.

Vi tar med hästarna: #WALKIETALKIE

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV           ( Solvalla )

Spetsen tar #CABLANE hand om i detta loppet och vi får hoppas att öppningen inte blir lika hård som senast då det ledde till galopp…  #EVALUATE utmanar om prispengarna som är en Topphäst som håller en hög nivå mest hela tiden. Hamnade illa till senast och är ett starkt Motbud. Spår 10 hittar vi #örjan med #MISSLEHILL som har haft fina framgångar i Sverige. Har visat att han även kan göra jobbet. Utmanar till VINSTEN !

Vi tar med hästarna: #MISSLEHILL

Håll i hatten för kvällen omgångar 🙂 Roliga lopp att titta på och det ser på förhand hyfsat bra ut 🙂 PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ !

40 Andelar ikväll… NU SKA VINDEN VÄNDA RÄTT IGEN :). TREVLIG KVÄLL PÅ ER 🙂 PSSST GLÖM INTE ATT SPELA NPN VINNARE MED ”SPIKEN” OXÅ 🙂

 

Mvh

Kricken