SPIKIDEÈR TILL MANTORP 20:e Mars

SPIKIDEÈR TILL MANTORP 20:e Mars

Tid: 16:20

  • Vädret: Tors – Fred Halvklart med Sol och På Lördagen molnigt och 1 grad i luften

Våren är på intåg och stall #Redén börjar glänsa. Har några go bitar som kommer till start till låga odds men man kan ju köra en raket så man hel tiden dubblar vinstpengarna från varje häst som startar från stallet 🙂

Nu på Lördag efter eran vilja att några vill spela enbart 12 andelar vilket innebär färre andelar och lite mera att satsa istället  så kommer vi öppna upp för två olika andelsspel…

  •    Travspiken.se  50 kr/ Andel
  •   Travspiken KRICKEN  299 kr / Andel

Antingen håller favoriterna och då blir det låg utdelning men bakom de betrodda ekipagen gömmer sig det stora skatter. Här finns det inga rätt eller fel utan kör på lite idag bakom storfavoriterna !

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Här kommer jag gå på det jag har sett i lopparkiven och börjar gå emot på en gång. Det är ett långskott men större under har skett samtidigt håller #Kolgjinis nere förväntningarna idag i intervjun men oddset är för bra helt enkelt.

Spetsanalys: Quite E.Wood öppnar bra och kanske spetsar initialt men är nog nöjd med ryggresa, eller ?!  4, 5, 6 och 7 är övriga tänkbara spetsbud, vi tror mest på -Dwayne Zet.

Häst: #VICTORYLEE

Odds 24 gånger 1000 kr = 24.000 kr

__________________________________________________________

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART TRAV

#HånaAm som avgjorde i fin stil senast och går från att vara en platskandidat till efter strykningen av #KaptenBrodde ska ses som ett segerbud och jag hade satt en 5 av 5 innan strykningen på hästen redan i Tisdags och hade tänkt spela vinnarspelet ändå !

Spetsanalys: #BatMarke och #Illfindmywayhome Samt #Suarez är de aktuella. Kanske främst 2

Häst: #HånaAm

Odds  12 gånger 1000 kr = 12.000 kr

__________________________________________________________

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Nu har jag tagit fram #Untersteiners hästar i flera omgångar kring 2-5 % av strecken och förlorat på målfoto med näshår och allt möjligt ! Nu kör vi på här med #BEGUMKRONOS som går riktigt och nu rycker man skorna och det ser ju onekligen bra ut !

Spetsanalys: #GeorgiaAm, #JustMakeIt eller  #Elle Vild i första hand. Även 4 Honey Journey kan vara aktuell. Lite ovisst, fördel #JustMakeIt.

Häst: #BEGUMKRONOS

Odds  18 gånger 1000 kr = 18.000 kr

________________________________________________________

 

Lycka till med vinnarspelen och gå emot favoriterna och kör på lite 🙂 Mycket bra Vinnarspel finns det idag och det gäller att lyssna av tränarna nu under Lördagen för många åker till #Mantorp med seger känsla …

 

Mvh

”SPIKEN”