SPIKIDEÈR till #Rommetravet ! 2021-02-27

SPIKIDEÈR till #Rommetravet ! 2021-02-27

Tid: 16:20

Uppdaterat: Tid 23:e Feb 2021 Kl 12:45

Fakta Romme Travet

#Rommetravbana eller #Dalatravet är en travbana vid riksväg 70 cirka sju kilometer sydost om Borlänge, som namnet antyder belägen i stadsdelen Romme. Travbanan invigdes den 3 juli 1955. #Rommetravbana arrangerar tävlingar året om. Travbanan mäter 1000 meter som de flesta av våra ovaler i Sverige. Banbredden upp går till 22 meter vid båda starterna ! Själva upploppet på #rommetravet är utslagsgivande och mäter hela 205 meter och det är en bra bit över medel. Detta kan öppna upp för ekipagen från kön som får en extra chans att ta en vinnande position till VINST!

Öppna lopp bakom favoriterna som bär ett stort lass att vinna i dessa olika avdelningar… Jag tänkte vara lite på bettet i dag och väljer lite i utkanten av startfälten men å andra sidan får vi mycket för pengarna. Vad tycker ni ??? Maila in till oss på travtips@travspiken.se och kom med era tankar och idéer … LE TS GO !!!

  • Vädret: Växlande sol och molnigt ,- 7 grader varmt, Våren kanske är på gång 🙂

 

 

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV

jag väljer första vinnarspelet redan i avdelning… Jag har denna på känn efter att ha kikat i lopperkiven…. #ARTFULDEIMOS som avslutade sylvasst till skrällsegern senast i V-75.  Men oj vilken raket #ARTFULDEIMOS då med #Jorma i sulkyn men vilken spurt , OJ OJ spurtade ner #Quantomroc och #Timolane … Ska vara en klar favorit här ,,, Dessförinnan blev hästen sittandes i ryggar … Det enda tråkiga är att  nu ska #Korpi upp igen och det har inte gått bra hittills, men hästen fixar detta !

Häst:  #ARTFULDEIMOS

Odds: 25 gånger 1000 kr = 25.000 kr

____________________________________________________________________________________

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Jag testar i detta kallblodslopp… Jag tycker #TORPAOLEA står helt rätt inne i loppet och kommer till spets… Ett roligt vinnarspel och vi får mycket för pengarna… Så får vi se på upploppet om ekipagen hinner på #TORPAOLEA … Håll hårt i hatten !

Häst: #TORPAOLEA

Odds: 12 gånger 1000 kr = 12.000 kr

___________________________________________________________________________________

Avd 5 )  2640M AUTOSTART TRAV

#ALGOTZONETT blir ju tok favorit efter insatserna på sistone självklart … Men Jag tryckte in #Kaptah som vinnare på #Solvalla i december förra året och har nu 1% av strecken,, Jag kommer själv spela den men mitt bud för Er bakom favoriten blir återigen #REMARKABLEFEET… Får ett bra lopp i ryggar och nu lite längre distans samt 4% av strecken men oddset får inte krypa ner under 10 gånger pengarna …

Häst: #REMARKABLEFEET

Odds: 12,5 gånger 1000 kr = 12.500 kr

___________________________________________________________________________________

 

Lycka till med vinnarspelen och må bästa ekipage VINNA !

 

Mvh

”SPIKEN”