#Spikideér till V75 tävlingar på #Åbytravet 7:e Maj

#Spikideér till V75 tävlingar på #Åbytravet 7:e Maj

Tid: 16:20

#Åbytravet

Åbytravet är en av landets största travbana och är en av våra travbanor som sedan 2007 har dubbla Open Stretch spår över upploppet. Open Stretch innebär att hästarna i rygg på ledarhästen får en chans att köra på insidan i två spår över upploppet och på så vis utmana ledaren även invändigt istället för att vänta på luckan utvändigt som man måste göra på andra banor.

  • Upplopp: 187 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,3 meter
  • Bredd 2 140 meter: 22,3 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Ja (dubbla)

 

Kärt besök återigen med #Hultmananalysen , DU ÄR SAKNAD !

Det börjar dra ihop sig mot en fantastisk travlördag 🙂 Inte många spelbara vinnarspel till idag och vårat uppdrag är ju att hitta ett SPIKFÖRSLAG runt 10 gånger… Alla kan ju lira en vinnare runt 3 ,5, 8 gånger det är bara att chansa och vinna så jag har fått leta och kikat och det faller på ett ekipage som vi fick godkänt på 🙂

Avd 2 )2640M VOLTSTART TRAV  ( STL Bronsdivisionen, försök 8 i meeting 3 (Final Solvalla 28 maj)

Parametrarna föll till sist på #BRANSBYSJUKEBOX ! Mycket bra prestationer från bakspår med tråkiga spårlottningar och nu har man äntligen framspår framspår men naturligtvis möter ekipaget mycket bra motstånd  idag. Det är ju en Entaktad häst med bra styrka med passande distans och man har ju vunnit förr 🙂 Vi får ett kanon odds och det är bara att riva av plåstret och lägga spelet !

Häst: #BRANSBYSJUKEBOX

Odds: 31 gånger 1000 kr = 31.000 kr

__________________________________________________________________

Lycka till med liret alla travspikare så håller vi hårt i glaset 😉

 

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”