#Spikideér till V75 tävlingar på #Bodentravet 18:e Juni Tid: 20:30

#Spikideér till V75 tävlingar på #Bodentravet 18:e Juni

Tid: 20:30

Nu tar sommaren fart och årets första V75 kommer att gå under midnattssolen. V75 börjar först klockan 20:30 på lördag och sista avdelningen enligt programmet strax före klockan 23:00 !

#Bodentravet, belägen i Boden i Norrbottens län, är en av Sveriges permanenta travbanor. Banan invigdes 1944 och är sedan dess den nordligaste travbanan i Sverige. Den drivs sedan starten 1944 av Norrbottens Travsällskap, och hette länge Torpgärdans travbana efter området den är belägen i.

  • Upplopp: 200 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 23,0 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej

 

Kära Travspikare stunden är kommen i vanlig ordning … Mitt jobb är att leta fram en minst en 1o oddsare och så även till favoritbetonade Bodentravet… Spelvärdet ligger i att #Deviltounge inte håller måttet som jag befarar när man kikar i lopparkiven… Men det får jag väl äta upp en tidig Söndag morgon 🙂 Jag fick godkänt på ett av mina SPIKSPEL/VINNARSPEL så det höjer ju alltid nivån i Soffan och sitta med ett Vinnarspel 🙂 Många gånger spelar vi ju in Vinnaren långt över v75 utdelningen så vi kör på nu så vinner vi tillsammans !

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Bronsdivisionen, försök 5 i meeting 4  )
Denna division är dessutom skrällvänlig och det lönar sig i längden att spela vinnarspel här. Antingen vinner bara Sandra med sin häst men det kan jag köpa utan att riva ner någon gardin och dylikt då vi vet hur ett alternativt loppscenario kan se ut… 🙂 Men jag tror det blir körning mellan Icelandradio och Devil som gör att det öppnar upp loppet för sådan ekipage som kan svepa ett fält. Och det är lite så jag har tänkt. Många val bakom favoriten och till mycket fin odds 🙂 M.T Oberon är ju riktigt fin och kommer med topp form och har vinnarspår på Boden…Har feeling för ekipaget men så såg jag att även HARPERSEBROAK från bricka 2 har ett vinnarspår på boden i just avd 1. Men tillslut kom beskedet !
Häst: #M.T Oberon
Odds: 22,29 gånger 1000 kr = 22.290 kr
______________________________________________________________________
Till helgen blir det även ett spel ” Bakom chefens rygg ” Jag har jagat Leav your Sox on ” och jag hade kikat på hästen innan starten på Umåker och jag såg i lopparkiven att man kört hästen och siktat mot loppet. Totalt bortglömd till 40 gånger och vilken prestation hästen stod för WOW när man krossade upploppet och precis slutade tvåa tyvärr .. ! Kort innan hade vi pangat #Bransky till 44 gånger och nu är hästen igång igen.. Tyvärr senast var hästen inte som bäst men självklart gör vi ett försök till !
Hästen: Leav your Sox on
Odds: 12 gagner 1000 kr = 12.000 kr
____________________________________________________
Nu börjar vi preppa och skala räkorna och förbereda tomaterna och lägga salladsbladen i isvatten. Sedan skär vi upp citronerna och lägger champagnen på kylning…. Jag trycker vi drar på lite Carola i högtalarna med låten ” PÅ EGNA BEN” och lägger kökshandduken på höger axel och dansar med i köket…
Väl mött i TV soffan och nuuuuu åker viiiii

 

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”