Spikideér till veckans V.75 omgång på #Bergsåker Travbana 13:e April 2024

Välmött igen 🙂 Som sagt min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG som måste vara kring 10 ggr pengarna och uppåt till redaktionen som i sin tur väljer ut ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss ! Vi bombade in tillsammans #R.K.QUEEN i söndags under påsken till Oddset: 25,60 gånger á 1000 kr = 25.600 kr senast så redan efter det spelet lirar vi gratis tillsammans v75 ett par Lördagar framåt som är tanken med detta spel ( Inte illa ) ! Jag tackar för responsen som kommer in till oss och många tycker att detta inslag även höjer spänningsfaktorn under v75 dagen. Se UPP, Under året kommer jag Ibland ta egna initiativ om jag på förhand tycker och känner att man får en viss magkänsla för ett spel så kommer jag även spela ” Bakom chefens Rygg ” ett vinnarspel till alltså  Håll tillgodo Alla Travspikare !

* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp några av våra berömda Andelsspel till Lördagens jackpotomgång: 

Bergsåker travbana

Bergsåkers travbana är en av Sveriges största travbanor som man hittar i Sundsvall ! Den enskilt största travtävlingen är Sundsvall Open Trot som arrangeras varje år i slutet av augusti ! 

TravFakta Bergsåker

  • Upplopp: 200 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 21,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej

_________________________________________________________________________

Avd 3) STL Bronsdivisionen ( Fördel Ston (Försök 4 i Meeting 3 – Final Solvalla 25 maj )

Vi går rätt ut på #MAHALA med #kihlström i sulkyn 🙂 Kommer hem efter Frankrike resan med barfota runt om och är obesegrad på Bergsåker… #Redén kommer alltid förberedd och vi får ett bra odds inför starten idag !

Häst: #MAHALA

Kusk: #kihlström

Odds: 13,20 gånger 1000 kr = 13.200 kr

______________________________________________________________________

Glöm inte att sätta lite bubbel på kylning att skåla med under v75 omgången 😉

Med vänlig hälsning