Spiktips inför Lördagens V.75 omgång på #SUNDBYHOLMSTRAVET 3:e Juni 2023

Välmött återigen inför Lördagens drabbning  Tanken är ju att vinnarspelen ska räknas ihop så vi lirar v75 Lördagarna Gratis tillsammans i väntan på miljonerna  Min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG som måste vara kring 10 ggr pengarna och uppåt till redaktionen som i sin tur väljer ut ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss ! Senast satte vi ju #KITCROWN till Oddset: 10,83 gånger á 1000 kr = 10.830 kr så redan efter det spelet lirar vi gratis tillsammans v75 ett par Lördagar framåt,  Inte illa ! Under året kommer jag Ibland ta egna initiativ om jag på förhand tycker och känner att man får en viss magkänsla för ett spel så kommer jag köra ” Bakom chefens Rygg ” ett vinnarspel till alltså  Håll tillgodo gott folk…

* Skriv gärna till oss med frågor eller funderingar till redaktionen@travspiken.se

Köp Krickens berömda Andelsspel: Tyvärr SLUT

Köp andel Lördag, Redaktionen innehållandes SPIKFÖRSLAGET/ VINNARSPELET som ”SPIKEN” presenterar varje Lördag kl 13:00, Häng på oss: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/228587_V75_2023-05-27_5_5

 ”Spelexperten” KRICKEN”  lämnar sina spelidéer inför lördagens drabbning och glöm ej bort ”SPIKENS” Vinnarspel kl 13:00 varje Lördag och detta spel finner ni uppe till vänster under fliken ”SPIKEN”

SUNDBYHOLMS TRAVBANA

Sundbyholms travet ligger i #Eskilstuna och ligger väldigt centrerat i Mälardalsområdet ! Upploppet på #Sundbyholmstravet mäter i längd 182 m vilket är något under genomsnittet. Vid bilstart så använder man sig av en startbil med rak startvinge vilken inte lämnar någon fördel till hästarna längst ut på vingen. När det kommer till Spåren osv så är spåren med låga startnummer lite missgynnade vid autostart då bilen släpper fältet strax efter kurvan, problemet anses vara som störst på publiksidan 2140 starten… Ingenjören kikar närmare på ROI och vilka spår som rent statistiskt vinner.

TravFakta SUNDBYHOLMSTRAVET

  • Upplopp: 182 
  • meterLängd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 21,6 meterBredd 
  • 2 140 meter 
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej

____________________________________________

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Silverdivisionen )

#Borntorun gillar Eskilstuna där man har vunnit Bla klass 1 Final från bricka 5. Nu fick man Bricka 6 och #MagnusADjuse upp vilket blir en munsbit. Som det är spelat nu har Ekipaget 5:e strecket i rangordning som favorit. 12,5 % av gångerna har 5:e Strecket vunnit i Silverdivisionen under 2023 Jag tror man klättrar förbi #Behindbars när det börjar vankas ” TILL START” och då får man 4:e strecket och då ökar vinstchanserna streckmässigt till 18,5 % i denna division ! #BornToRun har tre segrar på sex tidigare V75 starter och besitter väldigt hög klass !

Häst: #BornToRun

Odds: 13 gånger 1000 kr = 13.000 kr

_________________________________________________

Nu sätter vi något kallt på kylning och förbereder lite goda snittar till Helgens bravader  !!!

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”