Spiktips inför Lördagens V75 omgången på #Åbytravet 1:April 2023

Välmött återigen inför Lördagens drabbning  Tanken är ju att vinnarspelen ska räknas ihop så vi lirar v75 Lördagarna Gratis tillsammans i väntan på miljonerna  Min uppgift är ju att lämna in 3 SPIKFÖRSLAG som måste vara kring 10 ggr pengarna och uppåt till redaktionen som i sin tur väljer ut ett av spelen som jag presenterar varje Lördag här kl 13:00 ! Nu väntar en spännande omgång och jag laddar i lopparkiven för att försöka hitta en liten vinnare/spik till oss ! Senast satte vi ju #NinjaZon till Oddset: 19 gånger á 1000 kr = 19.000 kr så redan efter det spelet lirar vi gratis tillsammans v75  Inte illa ! Under året kommer jag Ibland ta egna initiativ om jag på förhand tycker och känner att man får en viss magkänsla för ett spel så kommer jag köra ” Bakom chefens Rygg ” ett vinnarspel till alltså  Håll tillgodo gott folk…

Glöm inte bort att Köpa en andel till V75 idag: https://www.atg.se/torsvikstobak/spel/187216_V75_2023-04-01_6_5

Åby travbana

Åbytravet är en travbana i stadsdelen Åby i Mölnda belägen 5 minuter strax söder om Göteborg, Västra Götalands län. Banan är Sveriges näst största och är en av våra travbanor som sedan 2007 har dubbla Open Stretch spår över upploppet som innebär en hel del dramatik. Höjdpunkterna är ju såklart STL som arrangeras 5 lördagar om året med Paralympiatravets final, Åby Stora Pris och SM helgen som juvelen i kronan. Under dessa travtävlingar är ATG´s V75 den dominerande spelformen.

TravFakta Åby

  • Upplopp: 188 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22 meter
  • Bredd 2 140 meter: 22 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: JA, ( Dubbla )

__________________________________________________________________________________________

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV ( STL Klass I )

Storfavorit i detta loppet blir #LOZANODIQUATTRO och det är helt rätt där hästen kommer från en rejäl seger senast i årsdebuten. Men så fort man slappnar av och känner att Trav är enkelt så plötsligt händer det, ja ni känner igen ER 🙂 Sedan jag kikade i lopparkivet och såg #WINGAITLEIF med den kioskvältaren senast så kände jag att detta blir ett perfekt upplägg med innersniffen där man hittar ryggen på favoriten och väl in på upploppet tar man i vänstertum och går ut på openstretchen sedan kommer alla få se ryggtavlan på detta ekipaget 🙂 Puh, det kommer bli en nagelbitare så häll något kallt i glaset så skriker vi in hästen i mål 🙂 Jag förstår att man rycker skorna och går all in i detta loppet !

Häst: #WINGAIT LEIF

Odds: 13,7 gånger 1000 kr = 13.700 kr

________________________________________________________________________________

Ha en toppen trav helg Travspikare !

  • Jag tackar för förtroendet och hoppas ni uppskattar mina tankar och idéer !

Med vänlig hälsning

”SPIKEN”