Travtips Spikideér till #Östersundstravet 12:e Juni

Travtips Spikideér till #Östersundstravet 12:e Juni

Tid: 16:20

In och spela med oss NU på Lördag : https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2021-06-12_33_5

Skräll på lut i Jämtlands Stora Pris ???

#JämtlandsStoraPris avrundar Östersundstravet på Lördag. #HailMary aviserar årets fjärde start. Sedan skrällvarningen #VernissageGrif som föll med flaggan i top i Finlandia-Ajo senast och rensar bra i kuponghögen.

 

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kan inte hålla mig. #SHEFOLLOWME är em Intressant häst som kommer med form. Höll undan på #Gävletravet från #HARVARDSTUDENT och såg pigg och stark ut vid vinsten. Följde upp från bricka 11 och bakspår senast med ett kanon lopp där man precis blev slagen av #IESJUVEL som nu kommer från bakspår istället

Häst: #SHEFOLLOWME

Odds : 26 gånger 1000 kr = 26.000 kr

______________________________________________________

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Endast streckad till 10% med ett sjunkande vinnar odds på 8,5 gånger på #CANLANE ! #untersteiner har något på gång här med #CANLANE. Årsdebut i April på #Åbytravet från bricka 6. Fick inge lucka mitt i fältet på upploppet och klättrade på ryggarna med full sparat. Följde upp med en anmälan i ett skit lopp men det var faktiskt med hästar som #lovehåleryd så inte fy skam i startfältet. Gjorde en monster Låångsida som följdes upp med en grym avslutning! Efter det gick man upp igen om prispengar och måtstånd. Hade väl lite tur att #Kolgjinis körde bort #racingribb när man gick upp och tokpressade så blev det en smygresa precis som på Lördag när man drog spår 9 och här kan man mycket väl spurta ner konkurrenterna igen!

Häst: #CANLANE

Odds : 8,5 gånger 1000 kr = 8.500 kr

______________________________________________________________

Många roliga vinnarspel. Jag valde ut 2 riktiga dundrade som kan rädda semester kassan!

Ha en trevlig Helg där ute

 

Mvh

”SPIKEN”