Spikideér #v.75 Bergsåker 27 Juni 2020

Spikideér #v.75 Bergsåker 27 Juni 2020

Tid: 16:20

Nurmos kommer till start med 3 hästar och ger tummen upp för bästa chans i sista avdelningen för #vikingbrodde

I dessa fantastiska Finaler så kom ihåg att Spår 5 normalt sett är det bästa spåret generellt men favorit brickan är nummer 2 om tränare och aktiva får välja. Spår 1-4 väljs först naturligtvis inför lottningen av finaler och därför frångås ju spår 5 kring finaler överlag sett ! Normalt sett i dessa Finaler blir det inte så hög utdelning och jag spår skrällloppet till helgen infaller i avd 2 ! Helgardering där så är man hemma !

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Öppet lopp i första avdelningen. Bra odds från innersniffen på #RIBAUDE som tränas av #goop och till idag har han valt #kihlström. Inte så startsnabb så han behöver luckan mot slutet och vi chansar lite här så får vi se om fru fortuna är med oss !

Häst: #RIBAUDE

Odds: 10gånger 1000 kr = 10.000 kr

_____________________________________________________________________________________________________

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV

Pappan heter #MuscleHill och hästen är inte mindre än #VIKINGBRODDE 🙂 Var väldigt bra som tvåa i comebacken. Han fick ett tufft lopp från dödens och förlorade på målfoto 🙁 Kort därefter om vi minns så var han ute i Harper Hanovers och det blev lite för mycket ! Uppåt från stallet nu och återhämtningen har gått bra och får ett fint lopp från bakspår….

Häst: #VIKINGBRODDE 🙂

Odds: 4 gånger 1000 kr = 4.000 kr

___________________________________________________________________