#V75TIPS till #örebrotravet 2:Maj 2020

#V75TIPS till #örebrotravet 2:Maj 2020

Tid: 16:20

  • Det kan bli en toppen dag för #Kolgjini´s ! Flera hästar till start och med tur så kan det bli storslam ! Lycka till säger vi från oss på Redaktionen !

 

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV.  (  STL KLASS II, FÖRSÖK 5 I MEETING 3 (FINAL SOLVALLA 30 MAJ )

4% spelad är #CHERRYOHBABY ?? Ja den är benägen att galoppera men står den på benen vinner hästen och så lite spelad tror jag att ”SPIKEN” blir sugen att sätta tänderna i ett vinnarspel oxå 🙂 En till som är lite spelad är #OTROLIGOSÅFIN som går från klarhet till klarhet 🙂 Har kikat i lopparkivet och hästen ser kanon fin ut…

Vi tar med hästarna: 1,2,3,5,7,9,11

Avd 2) 2100M AUTOSTART TRAV

Spikarna man inte #verykronos som är en högkapabel häst. Har varit i Frankrike och nu Pausat. Stark spurt som tvåa 28/9, spetsvann 17/8. Har ju oxå bästa läget nu ! 1 % spelad är #PICASSO som jag tycker ska med på kupongen 🙂 Trevlig häst som ”Spiken” spikade på #gävletravet till nästan 6 gånger ! Spår 12 men tror det blir offensiv styrning här ! Jag tycker det har varit väldigt tyst från Stall #Kolgjini som jag även tagit upp förut…. nu det sista omgångarna har nosen kommit först från stallet och då kan jag inte hålla mig från att även ta med #RUSHMOREFACE som kan mycket. Är nu åter efter en tid i Frankrike senast!

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 3) 1609M AUTOSTART TRAV

Även här kommer stall #Kolgjini till start med #TAEKWONDEO 🙂 Bra spår och pengarna ska in till stallet 🙂

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5

Avd 4) 2100M AUTOSTART TRAV

Hmm nu kl 17:3o Fredag är #UNIQUEJUNI spelad till 62% av strecken.. Nja nu börjar den bli för överspelad och då döljer det sig bättre spikförslag i denna omgången ! Min favorit blir #HEVINBOKO som är ett riktigt tufft sto som inte räds att göra grovjobbet. Höll strongt som tvåa näst senast och spelad till 5 % vad har jag missat ???

Vi tar med hästarna: 3,5,7

Avd 5) 2100M AUTOSTART TRAV

Här kan man istället välja att spika #STRONGHEARTBEAT ! Galopp senast och det glömmer vi ! Här vinner han och går dessutom ner i klass med tanke på motståndet ! BOM !

Vi tar med hästarna:  #STRONGHEARTBEAT

Avd 6) 1609M AUTOSTART TRAV

#untersteiners bästa chans kommer här i form av #RANDEMARR.D.  Hög kapabel  häst som drog undan i friskt tempo vid vinsten senast och då med jänkarvagn … TOPPFORM ! Får ju möta en rejäl Finne både som häst och kusk… #BETTERBOSS ! När ska hästen förlora ???

Vi tar med hästarna: 2,3,8,9

Avd 7) 3140M VOLTSTART TRAV

Antingen blir det storslam för stall #Kolgjini eller så får dom stanna på vägen hem i drivethru på Mc Donalds… här tycker jag att #tengilface har ett toppenläge… Här tror jag att det laddas för ledning och den når man… frågan är hur hårt #ELECTRICALSTORM kommer utvändigt och till vilket pris ekipaget vill till ledningen. Här kan det bli körning och då öppnar det upp sig för #FERRARISISU som då när hästarna kommer in på upploppet kommer krossa fältet framför sig … ELLER !?

Vi tar med hästarna: #ELECTRICALSTORM

_______________________________________________________________________

Lycka till med spelet och det blir en spännande omgång där favoriterna inte egentligen är bättre i loppen så testa lite vinnarspel oxå som kan löna sig i sådan här lopp 🙂

 

Mvh

KRICKEN