Spikideér #örebrotravet 2:a Maj 2020

Spikideér #örebrotravet 2:a Maj 2020

Tid: 16:20

ÖREBROTRAVET :

#Örebrotravet, i stadsdelen Marieberg, cirka 10 kilometer söder om centrala Örebro! #Örebrotravet är en av Sveriges permanenta travbanor och #invigdes den 11 juni 1954.

  • I år blev Juhani Partanen månadens tränare för januari.
  • Banrekord innehavs av  #DanteBoko och #Volstead (US). 10.0 blankt ! WOW
  • Vill slå ett slag för rundvandring på Stallbacken. ( TROTS DESSA TRÅKIGA #covid TIDER  ).                     Här möts Stortränare och amatörer…hästskötare och hästägare, samt tipsjägare ! Alla trängs de på stallbacken. Men det är ändå hästarna som står i centrum. Har du inte upplevt atmosfären bland stallarna är det hög tid! #örebrotravet arrangerar regelbundet rundvandringar på stallbacken i kombination med spelinformation och tränarbesök. ( Fast vi får väl vänta ett litet tag till )

 

 

Avd 1 )

Om inte #goop vinner detta så kan alla ekipage vinna… Och jag spelar emot och väljer #CHERRYOHBABY som har ett tilltalande läge och som är speedig samt kikar ni i lopparkivet så vann hästen lätt från spets 9/3, står i skrivande stund i 22 gånger men kommer bli nerspelad… Bara för att den är galoppera om vart annat så vinner ju hästen när den står på benen och det är för bra odds för att inte chansa 🙂

Häst: #CHERRYOHBABY

Odds: 22 gånger 1000 kr = 22.000 kr

___________________________________________________________________

Väl mött och lycka till med liret 🙂

 

Mvh

”SPIKEN”