V75 Analys 1/12 Jägersro

Hej på er alla Travälskare …

Fortsatt bra flyt på spelet och grattis alla till spikarna som förra veckan… Glöm ej att maila in till redaktionen@travspiken.se om ni vill vara med på andelsspelen vi har 🙂

Vi har en härlig första advent framför oss och inleder helgen med en dubbeljackot på 32 miljoner nere i Skåne. Vi kastar oss över omgången direkt och här nedan kommer min ranking för omgången:

Avd 1) Här gör 3-4 åriga hingstar/valacker och 2 ston upp i den inledande omgången. Vi har som favorit just nu från 20 meters tillägg och bakspår i Candy La Marc med Adielsson i sulkyn. Hon galopperade i sin senaste start och eftersom det är voltstart nu är hon inte helt att lita på!!! Läs mer på spiken ! STOLETHESHOW har sett fin ut på sistone och har ca 30% i vinnar procent och nu är det byte av kusk oxå .. ?!

Vi tar med hästarna: 2,3,5,6,9,10,11

Avd 2) Master Hill flyttas ner pgr av en strykning och det blir ett frågetecken på hur dom löser Spår 1. DREAM OF NATURE kommer till start med hela 37% i vinnar odds…AQUAMARIN kommer till start med 9 starter och 2 vinster,,, ?! EDIO med miko… Står helt rätt till för att sno en slant, MIKO säger i en intervju att han spikar den ?! läs mer på spiken ! )…. STARO KIPLING verkar ju ha kommit bort helt och hållet bland allas tolkningar om detta loppet,,, 10 starter 4 vinster 40% WATSCH OUT ! (

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,6

Avd 3)  Vår första häst RAJAH SILVIO byter nu kusk från Goop till Ingves vad innebär det ?! Ett längre lopp där RAJAH SILVIO kommer få en smyg väg hela loppet,,, Från spår nio kommer han få förmodligen gå utvändigt ledaren men vi hoppas att ILLUMINATI inte får ledningen…  Varning för INVINCIBLE H.C.

Vi tar med hästarna: 1,6,9

Avd 4)  MR 100% TRIX ON LINE 3 starter 3 vinster möter BY THE BOOK,,, in på upploppet, vem vinner ?!?!

Vi tar med hästarna: 1,2,3

Avd 5) STAR COSTASHORTA har startat 12 gånger och vunnit 6 gånger 50% WOW,,, trots allt ett öppet lopp och loppkommentarerna kring detta loppet spretar ,,, Vi stödjer upp med GUSTAFSON som har imponerat på sistone,,, Når dom ledningen ?!

Vi tar med hästarna: 12,3.4.5.6.7,10

Avd 6) Bägge Unterstainer är ute och då får vi spelare se upp! Johan kan öppnaupp för att Peter med ISOR HÅLERYD får ett kanon lopp och då vinner han troligen…  OLLE ROLLS kommer med ett lopp i kroppen och tillsammans med VÄSTERBO EXACT är dom favoriter 🙂

Vi tar med hästarna: 1,3,6,9,10

Avd 7)  Här spikar vi POET BROLINE med Peter Unterstainer,,, han har kollegan med sig i loppet och det kommer lösa sig till en säker vinst här !

Vi tar med hästarna: SPIK NR 2

Nu håller vi tummarna och har ni ni något bra tips så fortsätt maila in till oss på travtips@travspiken.se

Ha en trevlig kväll allihopa 🙂

Mvh

Kricken