1/12 JÄGERSO VART HITTAR VI SPIKARNA :) !

VI ska försöka hitta två till tre  sköna spikar inför varje V86 och V.75 🙂  Det har gått bra hittills och grattis till vinsterna förra Lördagen 🙂 idag kör vi TRE SPIKAR pgr av att MIKO spikar sig själv med EDIO,,,, Normalt sätt går vi inte på tips via tv4 och infon där men denna kör vi på så gör vi en utvärdering nästa LÖRDAG ,,, Annars går vi på våra Egna kunskaper som nuförtiden är 80%  !

Avd 2) SPIK : EDIO 4,50 gånger pengarna 1000 kr

______________________________________________________________

Avd 1 ) Öppet lopp med volt start,, Många om budet och det kommer bli körning om ledningen där JÄGERSO skiljer sig från andra banor med över 7% flera vinster från ledningen än övriga travbanor ! men vi tror faktiskt att STOLETHESHOW tar ledningen och de andra måste klättra på utsidan ,,, Men trots allt kommer nog CANDY LA MARC vara för bra för detta fältet och vi satsar vår tusenlapp på detta ekipaget …

SPIK : CANDY LA MARC ca 3 gånger pengarna och 1000 kr

_______________________________________________________________

Avd 4) Svensk Uppfödningslöpning 2018, Ska det bli Båth gånger 3 i detta prestigefyllda lopp,,, 700.000 ligger i prispotten och VEM VINNER ,,,, BYTHEBOOK är ju favoriten detta loppet. Som vanligt är det ju viktigt med vem som tar ledningen men undrar om inte TRIX ON LINE tar ledningen… Och BYTHEBOOK får gå i ytterspår… och med legenden #örjankihlström i sulkyn ska väl det räcka !

SPIK : BYTHEBOOK  ca 2 gånger pengarna och 1000 kr

_______________________________________________________________

Avd 6) OLLE ROLLS kommer till denna omgång med ett lopp i kroppen och trivs dessutom under Vinter säsongen, emot sig har han VÄSTERBO EXACT och SOBEL CONWAY ! Men hästen alla glömt bort är SPEEDY FOXY VICANE som kommit 1:a de tre senaste gångerna och 9 starter i år och 2 vinster grym statistik,, vi tror på 10 starter i år och tre vinster 30% i vinnare procent efter detta !!

SPIK : SPEEDY FOXY VICANE 11 gånger pengarna gånger 1000 kr

________________________________________________________________

Lycka till i kväll ! Nu tar vi ett lopp åt gången 😉

Mvh

Spiken