Spik genomgång Umeåker 13:e April

Spik genomgång Umeåker 13:e April

Kul att få se #propulsion explodera idag 🙂 En annan favorit blir #TANGENHAAP som har en kanon rad sista starterna 🙂 Göran från Uddevalla har mailat in sin tanke till oss och av ren nostalgi vill han att vi tar med vinnare på #propulsion och vi har lyssnat på detta och väljer Görans vinnare till denna omgången 🙂

Umeåkertravbana

Fakta

  • Upplopp: 184 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 22,0 meter
  • Bredd 2 140 meter: 22,0 meter

 

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART

Se upp för #SONOFGOD bara på namnet ska ekipaget med som spikförslag här ! Hästen vinglade senast näst han kom 2:a och blev nerflyttad… Sämre motstånd idag och det är bara att banka detta ekipage ! Man är ju smått religös 😉 han kommer bli bortglömd idag !!!

1000 kr gånger 6 =

__________________________________________________________

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART

Vi väljer att ta med Görans val och spikar #propulsion som vi vill ska köra för vinst trots debuten idag. FÅ hästar att köra emot och hyfsat vinner odds trots allt !

1000 kr gånger 1,4 =

 

______________________________________________________________

 

Avd 4 ) 1640M AUTOSTART ( äldre svenska, norska och finska kallblodiga )

Omgångens klara spik blir ju #TANGENHAAP. Tittar man på tiderna så vet jag inte vilket ekipage på förhand som skall ta denna häst !!  Vi kör över Kricken på V.75 och jag ställer mig frågan varför han inte spikar i detta loppet ??!! WOW

1000 kr gånger 3,4 =

______________________________________________________________

 

Tänk på att krydda upp potatisgratängen NU så den blir lagom klar till starten för #propulsion…. Nu ser vi till att få lite pengar över till AW i skidbackarna 🙂 Trevlig helg !

 

Mvh

Spiken