Travanalyser kring V.86 10:e April -19 , Start: 20.30, Kanal 12

Onsdag Xpress  Dag: 10.e April , V86: SOLVALLA OCH ÅBY

  • Start: 20.30
  • Kanal 12

 

  • Körsvensligan just nu #Åby: #C.JJepson 13 segrar, #J.Untersteiner, #CLugauer 10 segrar
  • Körsvensligan just nu #Solvalla: J.Kontio 33 segrar, Ö.Kihlström 23 segrar.

Ikvällens omgång V.86 analyserar vi spel för  14 miljoner WOW !!! Efter att vi satte Xpressen förra veckan på ett av systemen är vi lite kaxiga 😉 Eventuella Vinnare ikväll kan vara #Kennedy Avd 5 som är obesegrad felfri och galopperade bort vinsten senast och blir Svårslagen felfri ikväll… En annan dynamit pjäs som vi tar upp från fyrverkeri lådan är #PerfectDynamite i Avd 6 som har övertygat stort på Lördagar en längre tid. Vi tror att han har god chans att ta en vinst ikväll… Se upp för #JoyrideCane son såg fantastisk ut senast och får man drömma sig bort lite måste vi ta med  #DreamCash som hamnade helt fel senast !

 

Avd 1) 1640M AUTOSTART TRAV.  ( Åby )

Åby inleder Xpressen och här finner vi en häst av kvalitet ! #QuiteAQuality är bästa hästen i fältet men fick ett spår lite långt ut på vingen. Ganska tråkigt att inleda med en spik så vi streckar på lite …Kanske att #JeTAimeLucky som gjorde årsdebut senast och det såg riktigt bra ut. Kan trollkarlen #Johan hitta ner i vettig position så blir den farlig!

Vi tar med hästarna: 3,5,6,8,10

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV.  ( Solvalla )

Endast 8:a startande hästar i detta fältet,  och då kan det gå undan från start ! #CatchMyLove fick ett bra spår och imponerade senast. Fick ett tufft lopp men såg pigg ut och höll väldigt bra som 2:a bakom #Zacks´sZoomer. Ikväll kan det bli Barfota runt om, vilket är ett stort plus och hon blir nog riktigt farlig när upploppet väntar ! Spetsen: #EurophileAm brukar öppna snabbt bakom bilen och ska ha en bra chans att nå ledningen. Hårt emot blir #Valchiria O.P som också kan lägga in en hög växel från start och kan utmana.

Vi tar med hästarna: 1,2,3,4,5,6

Avd 3) 3140M AUTOSTART TRAV.  ( Åby )

Tänkvärt: #Callmeawinner har vunnit de åtta lopp han gått i ledningen!  #TudorKronos har vunnit sex av de sju starter han gjort på Åbytravbana WOW… # Inertial fick ett uppdukatbord från sitt utgångsläge ikväll  och kan vara en riktigt härlig skräll.

Vi tar med hästarna: 2,3,4,811

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV.  ( Solvalla )

Se upp med dessa ekipage #BodyGear, #KissSånna, #RasmusRaz, #HighFlying och #LineSelect som alla körs av respektive kusk för första gången ikvällens bravader…#DreamCash har gått bra mot tuffa hästar på slutet men trots startspåret kan han ha en bra chans att sätta dit nosen först. Varningen finns dock i fältet och några ekipage har skapliga lägen att stånga sig först i mål…

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,8,9,11

Avd 5) 2640M AUTOSTART TRAV.  ( Åby )

Tummen upp från stallet 🙂 ! #Veijos fina #Caloy låter inte orden hållas på, man är  otroligt nöjda och distansen ska bara vara ett plus.  Ekipaget har  klarat av Årsdebuten och nu kommer hästen vara ännu bättre låter man hälsa ! Vi ger #Kennedy som tillhör säkert en utav det bästa hästarna i fältet en ny chans. Tråkigt med galopper som ställer till det för honom och senast hoppade han bort sig igen. Men Felfri så  kommer han definitivt slåss om segern ikväll. Bra grundkapacitet på #Sergentd´Inverne som gör första starten på ett tag, men kan så mycket i grund och botten och vi har en peng även även till honom !!!

Vi tar med hästarna: 1,4,5,6,7,8,10,11

Avd 6) 2640M AUTOSTART TRAV.  ( Solvalla )

Näst sista loppet på Solvalla… Hmmm svår löst lopp ?!?! Ett möjligt drag kan vara #RaggazzoDaSopra som är nog minst lika bra som storfavoriten rent kapacitetsmässigt och hästen besitter en oerhörd speed som skulle kunna ställa till det för övriga här. #PerfectDynamite kan öppna snabbt och kan vara den som är framme och övertar ledningen från #BusyDoin ́Nothing.  Trots allt bär #PerfectDynamite det tunga favoritskapet nu till hela 71% av strecken.

Vi tar med hästarna: #PerfectDynamite

Avd 7) 2140M AUTOSTART TRAV.  ( Åby )

Här behövs det en barnvakt troligtvis !  #NannyMcPhee har gjort två starter för #JoakimLövgren och vunnit bägge. Motståndarna blir helt paralyserade av nappflaskorna som #NannyMcPhee erbjuder och vaggar in sällskapet i en falsk anda !  #WhitestripeMaid har innerspår bakom bilen för första gången denna Xpress omgång. Hästen har haft andra öppna spår i fem lopp och tagit ledningen vid två tillfällen tidigare och han har vunnit två av de tre lopp hon gått i ledningen.  Se upp för #MissDuffy som kommer till start med en kanon form. Det blir debut hos #PeterUntersteiner till denna start och man ska även springa barfota runt om för första gången! Bröderna skall allt med på kupongerna !

Vi tar med hästarna: 1,4,5,14

Avd 8) 2140M AUTOSTART TRAV.  ( Solvalla )

Ja nu är vi i mål snart med spelet… Vi bör ha 7 rätt hittills med sista loppet som en nagelbitare ! Här hittar vi #RitchieÅs som har inlett det nyaåret med tre segrar på fem starter och en rikitgt fin segerprocent!  Men när #erikadielsson har kört har det inte blivit någon pallplats så nu får han visa vart skåpet ska stå! Svårt loppet med 15 hästar i till start Hmmm…. Undrar hur ensam egentligen #örjan blir med hästen #alone… lite för mycket favorit kanske ?! Den gulklädda pelikanen är i Sverige med favorithästen #VINCERO’GAR ! Kommer från Italien och det gör man inte bara sådär utan att känna doften av #money,,, SPIK ELLER ?! Hårt emot är #youToNeat som har vunnit tre av de fyra lopp hästen gått i ledningen !

Vi tar med hästarna: 6,14,15

 

Vi kör 40 andelar till kvällens race … Vi håller oss inom hus då Blåsten är riktigt kylig … Ikväll blire en god köttbit och något dyrt att dricka till då vi växlar upp tempot som vanligt en Xpress omgång som denna 🙂 !

 

Mvh

Kricken