V.75 Tips #bodentravet 13 Juni 2020 #kvällstrav

#V75 Tips #bodentravet 13 Juni 2020

Start: 19:30

Boden står som värd och sällskapet uppe i Norrland ställer alltid iordning banan i perfekt skick och levererar hög klass på kunskapen kring ” Hur man sköter en bana på bästa sätt ” Bodentravet och Skelleftetravet samarbetar under namnet Norrtrav så det underlättar ju enormt rent administrativt !

Fakta om Bodentravet

• Banförkortning: Bo
• Bankod för spel: 11
• Bredd: 22,00 (1 640 m), 23,00 (2 140 m)
• Längd: 1 000 m
• Open Stretch: Nej
• Upplopp: 200 m
• Vinklad startbilsvinge: Nej

 

Avd 1) 2640M VOLTSTART TRAV

Medeldistans och kanske att man kan spika #VADUZWISEAS med #jorma bakom… Räckte inte riktigt till senast i Harpers loppet men allt väl med formen och ser fin ut i nya regin. Hårt emot blir #enrikoha som såg strålande ut senast och fick det serverat senast och avgjorde snyggt och trivdes med nya barfotabalansen. Som sagt #goop är #goop och man kan inte nuförtiden lämna han utanför på kupongerna !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,6,7,10

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi får se #Diamantstoet och försöken här… Jag tror vi kan nöja oss med att låsa med 3 hästar här och vänder blad 🙂 #bergh luftar #INDRA’SSECRET som kommer klösa detta sällskapet rätt bra på ryggen och tuffast emot är ju hör och häpna #goop med #karamellhill 🙂  Varning frö #LUPIN HÅLERYD som vann senast från ledningen och kommer sitta i spets här efter 150 m från start !

Vi tar med hästarna: 4,8,13

Avd 3) 2140M VOLTSTART TRAV

Måste med på kupongen är ju #GREENWICH som är en Loveyou häst som vi vet är ju i grunden ruggit bra hästar 🙂 2% just nu det är mumma dé ! Favoriten hittar vi i #JAGGERBOKO som har sin morfar i #goingkronos. Nu med jänkarvagn och med #örjan bakom ”SPIK ?? Se upp för #LET’S DANCE L.A. med#goop som sitter bakom för första gången och då vet vi att allt kan hända i vanlig ordning !

Vi tar med hästarna: 1,2,5,6,9,10,11

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

15 hästar på 2 volter och Kallblodslopp ? ANAR ORÅD…  Spik eller alla 🙂 Jag tror #SPANGVIKTOR kan göra om prestation från spår 1 som senast och vinna härifrån igen. Vinner varannan gång och fick utdelning på formen senast efter ett perfekt lopp och snygg avslutning.

Vi tar med hästarna: #SPANGVIKTOR

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

Sprinterlopp och här bör #DEEPPOCKETS hålla undan … #örjan måste ju vinna lite och här har man ställt in kikarsiktet riktigt noga !

Vi tar med hästarna: #DEEPPOCKETS

Avd 6) 2140M VOLTSTART TRAV

Omgångens favorit hittar vi i #GIANTSHADOW spelad nu till 70%  Detta är ju en segermaskin som var tvåa bakom en topphäst senast i V75-finalen och blir ju Svårslagen i spets.

Vi tar med hästarna: #GIANTSHADOW

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Omgångens höjdpunkt har vi kommit fram till här med Norrbottens stora pris och ekipagen tävlar om en nätt summa på 500.000 kr. Vi får hålla koll på #MILLIONDOLLARRHYME som satt fast senast när #elitloppet begav sig …  Men många om budet och till spets kommer nog #ANTONIOTABAC som blir hästen att köra emot när vi kommer in på upploppet !

Vi tar med hästarna:  #ANTONIOTABAC och #MILLIONDOLLARRHYME

__________________________________________________________________________________________________________

Glöm inte att tända grillen i andra avdelningen så vi får en riktigt fin kolbädd när vi börjar närma oss slutet av V.75 omgången 🙂 Kanske ett Bordeaux vin till köttet 🙂 Vi får kika extra på #goop idag och lite vinnarspel på honom kan belöna sig rätt bra denna omgång ! Ha en fin Travlördag och må bästa ekipage vinna !

 

Mvh

KRICKEN