V.75 Tips och Spikidéer Östersund 6:e Juni

V.75 Tips och Spikidéer Östersund 6:e Juni

Tid: 16:20

#RobertBergh har med sju hästar till start idag 🙂 #Bergh:  ger tummen upp för #BettingQueen

Intervjun hämtad från Östersundstravets hemsida.

#PerLinderoth är tillbaka på #Östersundstravet och kanske kan skrälla i klass II-loppet där 7 Young Highness (V75-1) fick ett passande springspår.
– Young Highness har gått oväntat bra på sistone. Jag hoppas att vi komma iväg bra från springspåret, kanske i rygg ledaren och lucka. Jag tror nog att distansen går bra. Nu blir det barfota runt om.
– 5 Optandsfröken (V75-2) gjorde ett jättebra lopp och spurtade bra för mig senast, men hon möter mycket tuffare motstånd denna gång. Vi får ta det som går.
– 11 Buzzer Beater (V75-3) är allmänt uppåt och blir allt bättre, men har ett svårt utgångsläge. Det blir en jänkarvagn denna gång.

Tidig spik idag 🙂

Svante Båth på sin hemsida. ”Har hysterisk form” 
– 6 Louie Brodde (V75-6/DD-1) har hysterisk form för dagen och senast vann han på en 12-tid utan att brukas för fullt. Allt verkar bra även efteråt och det finns inget som tyder på att han skulle vara sämre nu. Han går från alla positioner och även om motståndet är stentufft så går det inte att räkna bort honom. Med rätt resa slutar han långt framme och på en garderad bong ska han streckas. Inga ändringar, barfota runt om!

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Kallblodslopp och det blir alltid jämt och trögt under loppets gång… #SPANGVIKTOR bör ta ledningen men kan oxo gå bakom ledaren och hitta ut … Hårt emot är #demex men vi får bra Odds denna gången !

Häst: #SPANGVIKTOR 

Odds: 6 gånger 1000 kr = 6.000 kr

____________________________________________________________________

Avd 6) 1640M AUTOSTART TRAV

Stengåhrd Final om Storsjöpokalen ! Vi har varit inne på  #LOUIEBRODDE hela veckan och Båth bekräftar från stallet att han är i storform ,,, över 10 gånger på pållen och vi tackar för kaffet 🙂

Häst: #LOUIEBRODDE

Odds: 11.5 gånger 1000 kr = 11.500 kr

____________________________________________________________________________________________

Avd 7)

Ännu ett stenhårt heat där många är om budet 🙂 Även här har vi en feeling och det är i #VELVETGIO. Slog senast #Elianwebb  och fick precis stryk av på 1.10 #attraversiamo. Kanske att hästarna inte är i sitt slag som vi såg dels i #elitloppet men tiden talar sittt tydliga språk… Hästen står i 17 gånger och det finns ju en anledning,,, men jag har spelat så bra senaste tiden så vi har råd med ett spel och det skulle ju inte bra första gången vi sätter en sådant här spel ni som följer mig 🙂

Häst: #VELVETGIO

Odds: 17 gånger 1000 kr = 17.000 kr

____________________________________________________________________________________________

Vi Önskar alla en trevlig Svensk Nationaldag 🙂 Och korka upp något vackert och det är aldrig fel att duka upp mot slutet av omgången en silltallrik med ute TV i dessa tider 🙂

 

Ha en toppen helg 🙂

 

Mvh

”SPIKEN”