V.75 Tips Kalmartravet 21:a Juni 2020 ( SÖNDAG )

V.75 Tips Kalmartravet 21:a Juni 2020 ( SÖNDAG )

Tid: 16:20

Midsommar Trav i Kalmar 🙂

Sverige är ett fantastiskt land och som visar upp sina finaste sida kring dessa tider 🙂 SOMMAR, SOL , BAD och TRAV !

Det som ligger som ett hårt tryck över bröstet är att man inte får besöka travbanorna runt om i Sverige. Det är ju nu man packar en picknick och åter ut till sommarbanorna och beskådar dramatiken på plats. Ingen utdelning på femmorna i lördags så det innebär att vi har en jackpot på V75 på #kalmartravet ! Det är ju lite av en  tradition att det är  Kalmartravet som tar hand om showen under midsommarhelgen. Det loppet som drar åt sig uppmärksamheten är ju självklart #Kalmarsundspokalen som är veckans Gulddivision tillsammans med ett kanon lopp för Sto eliten och ett kul stayerlopp.

 

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

#ingo höll strongt som trea senast. Fin vid två raka dessförinnan snabb ut, fin uppgift. Uppåt för stallet med #HOBBYDEL’ITON som har riktigt bra kapacitet för klassen. Gick starkt efter startgalopp senast! Vi ger #FRANKLINFACE en chans till och jag tycker motståndet är enklare nu ! Outsider #Thengill

Vi tar med hästarna:  1,2,4,5,7,8,9,12

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV

Bara 1 :or i protokollet för #OSCARL.A. och blir favoriten att slå här 🙂 Men många om budet och alla ekipage går upp en klass i prispengar , ÖPPET !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Ett av de mest sevärda loppen ::) #DOUBLEEXPOSURE tar täten och blir hästen att slå… Vi tar med två streck till då många spikar här,,

Vi tar med hästarna: 2,3,4

Avd 4) 3140M VOLTSTART TRAV

Alltid klurigt med voltstart på tre volter och 15 hästar som ska kriga om prispengarna ! 1% spelad är #JARETHBOKO som har all kapacitet och nu får han framspår och tar ledningen ,,, Vi får se hur #VAGABOND BI hittar ut och vilket spår får #JOEMARTINI från start ! Bakom i fältet kommer ju #PACIFICFACE och #SPEEDYFACE samt #MACKDRAGAN dundrandes. Det är 3 varv och då brukar bakspårs hästarna vinna ! Tränaren med bäst segerprocent i detta loppet är #guiseppo med 25% ! Varning för #luckybase !

Vi tar med hästarna: 3,5,7,10,12,13,14,15

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

Här ger vi #TAEKWONDEO en sista chans innan han får sparken 😉 i detta prestige lopp #kalmarsundspokalen ! Tror inte det blir galopp från bakspår utan han trampar iväg och sedan avgör ekipaget på upploppet !!

Vi tar med hästarna: #TAEKWONDEO

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV

#jorma får förtroendet igen med #MANATWORK … såg ju kanon fin ut senast och det blir spets och slut i detta loppet !

Vi tar med hästarna: #MANATWORK

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV

Har haft ett gott öga för #ZLATANKNICK redan tidigt i hans karriär… Bra spår nu och tar sig nog till ledningen ! Möter #VELTENLIMELIGHT som bara förlorat 2 gånger i sin karriär och var tvåa bakom #DonFanucciZet under #elitloppshelgen. Hästen gjorde ett kanonlopp och har lite pengar på sig i förhållande till kapaciteten.

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,7,9,10

___________________________________________________________________________________________________________

Nu får vi se vad #jorma har innanför västen till helgen 🙂 Vi på redaktionen önskar alla en Trevlig midsommar och nu hoppas vi på bra väder i helgen med några hemmagjorda nubbar 😉

Måste skicka med 2 enkla recept på en egen gjord nubbe. 

  • Tar yttersta skalet av en citron, 2-3 stycken
  • brännvin special halva flaskan
  • 3 matskedar honung

_____________________________________

  • Ta en näve dillkvistar
  • brännvin special halva flaskan
  • 3 matskedar honung

 

Ha en trevlig helg

Mvh

KRICKEN