V.75 tips Spikideér Kalmartravet 21:a Juni 2020 ( SÖNDAG )

V.75 tips Spikideér Kalmartravet 21:a Juni 2020 ( SÖNDAG )

Tid: 16:20

Midsommar helg med mycket bra lopp i sikte… Det blir i vanlig ordning Kalmartravet som får hålla i midsommartraditionen och det blir alltid bra ! Den som annars kombinerar Ölandsresan med att stanna till på Kalmartravet kan bara fortsätta direkt över och sätta upp antennen på husvagnen så får man se travet från husvagnen i år. Det är 56:e upplagan av #kalmarsundspokalen med 150,000 kr i prispeng så det är som en vanlig lopp i Gulddivisionen. Loppet ligger bra i tiden för de som siktar mot #hugoåbergs eller liknande !

 

Avd 1) 2140M VOLTSTART TRAV

Vi rivstartar med ett öppet lopp om #ingo inte förmår sig komma till spets annars kan det vara över ! Men ett kittlande odds på 20 gånger på #HOBBYDEL’ITON gör att jag måste anstränga mig att se ett annat scenario.. Uppåt från stallet och med skrällkungen #AndréEklundh i sulkyn… kan bli en bra start på Midsommar helgen ”!

Häst: #HOBBYDEL’ITON

Odds: 20 gånger 1000 kr =  20.000 kr

_______________________________________________________________________________________________

 

Avd 5) 1640M AUTOSTART TRAV

Inför #elitloppet lovordade stall #kolgjinis #TAEKWONDEO .. Tyvärr har han ju lätt för galopp men nu från bricka 12 blir det lugnare och inte så trångt att komma iväg och #barongift får se upp för att det kommer komma ett monster in mot upploppet… Hyfsat odds !

Häst: #TAEKWONDEO

Odds: 3,4 gånger 1000 kr = 3.400 kr

______________________________________________________________________________________________________

 

Jag önskar alla en riktigt trevlig helg och det ska bli skönt att koppla av så här i sommartider 🙂

Mvh

”SPIKEN”