V.75 Tips #östersundstravet 5:e Juni 2020

V.75 Tips #östersundstravet 5:e Juni 2020

Tid: 16:20

 

På lördag spelar vi om en #superjackpot som ATG beräknar till 100 miljoner kronor och då kan vi lugnt räkna med att det blir betydligt mer. Det blev ju lite mindre eller rättare sagt usel utdelning i helgen som kanske var lite väntat. Det vi fick beskåda i helgen var ju en uppvisning utan dess like från #propulsion men tyvärr tyvärr får vi ju invänta nu det senaste nyheterna kring Stall redén osv … Hmmm man är delad kring uppståndelsen och vi hoppas på tydliga indikationer samt beslut från damerna och herrarna i makten kring hur man resonerar…

Östersund tar emot och vi får se Storsjöpokalen 🙂 och Jämtlands Stora Pris 🙂 och bägge får avsluta v.75 omgången 🙂 Jackpot och här måste man inte bara analysera utan verkligen begrunda vart strecken ska sitta och ta ställning annars blir det dyrt 🙂 Några favoriter jag tycker inte ens ska vara bland de 4 så det finns roliga Vinnarspel som ni får kika in hos ”SPIKEN” senare som är i högform 🙂

 

V.75 Kollen

#Bergh:  ger tummen upp för #BettingQueen .. Kika ”Spiken”
Robert Bergh har med sju hästar till start idag 🙂
Östersundstravet har intervjuat Bergh om dagen och lagt ut intervjun på banans hemsida.
– 3 Mellby Highball (V75-1) var bra senast mot äldre hästar och jag tänkte att han säkert duger inom V75 i den här låga klassen. Vi fick ett bra utgångsläge och den här gången kör vi barfota runt om. Han kan nog öppna hyfsat och han går bra i ryggar.
– 5 Höwings Unbeatable (V75-3) tycker jag inte gått som jag vi så vi har tränat på ordentligt i tre veckor nu och vi får se vad det ger för resultat med det nya upplägget. Han får väl visa något innan man får ha alltför stora förhoppningar på honom.
– 7 Kövras So Far (V75-3) galopperade bort segern senast och är väl förberedd. Jag vill att han går på rulle och spurtar till slut. Det är små marginaler, men med klaff är han säkert med långt framme, säger Robert Bergh.
– 15 Betting Queen (V75-4) vill jag ge lite plus i kanten. Hon har fin kapacitet, skall gå ”all in” med barfota runt om om huvudlag. Jag hoppas att hon kan komma till ledningen. Hon är spännande, tycker jag.
– 2 Macelleria (V75-6) hade kvalat in till finalen i helgen, men vi siktade hit istället. Han är formstark och har ett bra utgångsläge så vi får prova att hålla upp ledningen om det går. Han måste räknas!
– 5 Angle Of Attack (V75-7) har ett bra spår och är ju startsnabb, men det här är ett väldigt tufft lopp.
– 10 Mindyourvalue W.F. (V75-7) i samma lopp tror jag lite mera på eftersom han kändes riktigt bra i comebacken senast. Han kan vara krånglig från bakspår bakom bilen faktiskt. Mot så här bra motstånd krävs klaff och ett högt tempo, vilket det absolut ut kan bli. Jag tycker att han håller en väldigt hög nivå, säger Robert Bergh.

Nu kör vi !

 

Avd 1) 2640M VOLTSTART TRAV

Öppet lopp där #MELLBYHIGHBALL drog ett bra spår ! Hästen är positiv i nya regin och gick bra senast efter ett offensivt upplägg. Men här blir det många om budet 🙂 Brukar som alltid bli bra när #bergh tar ut sina hästarna. Varning för #PHOENIXPHOTO !

Vi tar med hästarna:  ALLA

Avd 2) 2640M VOLTSTART TRAV

Volstart med 15 hästar och det är STL Kallblodsdivisionen vi pratar om. Ingen nackdel när sommarbanorna glimtar fram med fram spår. #SPANGVIKTOR kommer till ledningen och vem kan komma upp utvändigt och dra lasset … Det blir ju full huggning om spets positionen där #ALMAPRINS som är en vinner häst kommer pusta och frusta hack i häl oxå.

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 3) 2640M VOLTSTART TRAV

Bronsdivisionen kommer vi till nu… och det är bra hästar med 🙂 Omgångens favorit #FORTKNOX med #goop i sulkyn kommer nog räcka hela vägen.. #globalwinner har dragit ett negativt spår med tanke på startsnabbheten på hästen….

Vi tar med hästarna: #FORTKNOX

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV

Stll Z är löjligt optimistiska kring #AWARDKRONOS från spår 9… Fem segrar och har tränat ruggigt bra 🙂 SPIK ? Se upp för #FEERIEDEFAEL som alltså sprang senast 1.12 och har ju toppform… Osedd hittills är ju #BETTINGQUEEN ! Måste med på kupongen !

Vi tar med hästarna: 1,5,6,9

Avd 5) 2640M VOLTSTART TRAV

Här tror jag på #PLEASUREFORCASH som enkel streck. Är van vid bakspår och nu från spår 9 kommer han rygga #messiah …

Vi tar med hästarna: #PLEASUREFORCASH

Avd 6) 2640M VOLTSTART TRAV

Sprinterlopp där man tävlar om Storsjöpokalen 🙂  Riktigt bra fält detta 🙂 Kan bli en start på detta loppet likt en raket skjuts upp i rymden. Kan bädda för #LOUIEBRODDE … Vill inte ta ut någon utan vi har streck kvar och tar med alla och korkar upp något bubbel och får bara njuta istället !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 7) 2640M VOLTSTART TRAV

OJ OJ vi får avsluta med ett riktigt kanon lopp i Jämtlands Stora Pris ! #CAMPOBAHIA #CYBERLANE ! Kommer  #CAMPOBAHIA testa om spets ?? Ha ha det är ju bara kryssa lite här 🙂 Det krävs eftertanke och vi måste höra stallutlåtanden här 🙂 16:00 på Lördag.

Vi tar med hästarna: 1,2,4,5,6,7,8

________________________________________________________________________________________________________

Ja nu tar vi kraftiga kliv mot sommaren och vilka lopp vi får se i helgen 🙂 Tänk på att #örjan är #örjan och #goop är #goop

 

Mvh

KRICKEN